KB4517211 nime kandev uuendus tekitab näiteks probleeme printerites, eriti olid mõjutatud HP printerid. Microsofti foorumites ütles näiteks üks kasutaja, et peale uuenduse paigaldamist hakkas printimisteenus pidevalt kokku jooksma ning ainus, mis aitas, oli uuenduse deinstalleerimine.

Techradar vahendab, et seejuures ei puuduta probleem vaid füüsilisi printereid, vaid ka tarkvaralisi lahendusi. Näiteks on tõrgedest samuti puudutatud nn PDF-printerid, mille abiga saab faile PDF-failideks ümber töödelda. Samuti esinevad probleemid võrguprinteritega.

Positiivse poole pealt võib aga välja tuua, et vähemalt said seekordse uuendusega parandatud heliprobleemid, mis olid eriti tähelepanuväärsed näiteks mängudes. Microsoft lubas, et see probleem saab lahenduse septembrikuu lõpuks ning põhimõtteliselt on ju sellest lubadusest ka kinni peetud.

Samuti said paigatud bluetooth-kõlaritega seotud murekohad. Nüüd peaks olema taas võimalik bluetooth kõlareid ja kõrvaklappe arvutitega ühendada ning ka nendest tulev heli ei tohiks enam olla moonutatud, nagu varasemalt kasutajatel juhtuda võis.

Microsoft pole veel teada andnud, millal on oodata järgmist uuendust, mis printeritega seonduvad probleemid lahendaks. Loodetavasti tuleb see aga juba varsti ning ilma uusi probleeme tekitamata.