Kui meelde tuletame, siis on ekraan just üks peamisi asju, mille poolest OnePlus 7 Pro kiita sai ning hind üks peamisi asju, mille poolest see kiita ei saanud. Seega on OnePlus uue mudeliga otsimas ilmselt kuldset keskteed.

OnePlusi tegevjuhi Pete Lau sõnul on 90 hertsise värskendussagedusega ekraan uus standard, millega kõik lipulaevad kohaneda üritavad. "Ülipositiivne tagasiside pani meid kasutama 90 hertsist ekraani, lootuses, et inimesed saavad parema kasutuskogemuse osaliseks," ütles Lau.

Tavapäraselt on nii arvutid kui ka telefonid 60 hertsise värskendussagedusega ekraaniga. Mida suurem on värskendussagedus, seda sujuvam on pilt. Näiteks mänguritele mõeldud arvutid kasutavad just sellel eesmärgi l20, 144 või 240 hertsist värskendussagedust. Kuigi mänguritelefonidel on selliseid lahendusi juba varasemalt samuti kasutatud, on OnePlus üks esimesi tootjaid, kes need ekraanid oma OnePlus 7 Pro mudeliga ka tavatelefonidesse tõi.

Uut telefoni puuduvatesse muudesse tehnilistesse näitajatesse Lau hetkel ei laskunud. Firma juht kergitas saladuskatet vaid nii palju, et telefonis saab olema Qualcommi 800-seeria protsessor. Muutmälu, sisemälu ja isegi kaamerasüsteemide kohta aga praegu rohkem infot ei ole.

Juba lähinädalatel saame aga kindlasti uue telefoni kohta rohkem infot. Seniks soovitame lugeda OnePlus 7 Pro ja ka OnePlus 7 arvustusi, milles lahkame rohkem ka seda, millise suuna OnePlus Euroopas endale võtnud on.