Just viimane fakt muudabki telefoni eriliseks - pea kõik suuremad tootjad on oma 5G telefonid küll juba turule toonud või neid vähemalt tutvustanud, kuid valdavalt on tegemist tipptelefonide erimudelitega, mis on üldiselt ka muudes valdkondades võimsuse tõelised tipud - isegi lipulaevadega võrreldes on 5G mudelid tavaliselt laiendatud muutmälu ning ka paremate kaameratega.

A90 on aga muude näitajate poolest pigem tugevasse keskklassi kuuluv - 6 või 8 GB muutmälu, Snapdragon 855 SoC kiip ning 128 GB sisemälu. Kaamerasüsteemid on teistelt Samsungi telefonidelt juba tuntud - tagakaamera, mis koosneb 48 MP põhikaamerast, 8 MP lainurkkaamerast ning 5 MP sügavuskaamerast.

Mitut esikaamerat telefonilt samuti ei leia ning uhkeid kaamera peitmise trikke samuti mitte - tilgakujuline kulm on 32 MP esikaamera keskklassi telefonidele omaselt üpris tavapäraselt paigutatud ekraani keskosasse. Rääkides ekraanist, siis ka see paigutub keskklassi - 6,7 tolline 1080 x 2400 eraldusvõimega ekraan on küll AMOLED, ent sellelt ei leia näiteks HDR10+ tuge.

Mõned pisitrikid telefonil küll võrreldes teiste A-seeria telefonidega on. Lisaks 5G võimekusele saab telefoni kasutada ka Samsung DeX režiimis ehk seda mugavalt arvutile sarnaselt kasutada klaviatuuri, hiire ning monitoriga. Valdava osa klientide jaoks aga tegemist tõsise müügiargumendiga ei ole.

Telefoni edu puhul kõige suuremaks küsimärgiks on praeguse seisuga hind, mida siiani avalikustatud pole. Selle kohta saame aga rohkem teada juba homme, mil Samsung telefoni ametlikult esitleb.