Seejuures vahetavad mõned hiinlased välja samuti võrdlemisi värske Samsungi S10 lipulaeva, et saadud raha eest endale hoopis OnePlusi uus telefon osta. Seejuures on miljon eeltellimust esitatud kõigest viie päeva jooksul. Võrdluseks - Samsung suutis esimese kuu jooksul Hiinas müüa umbes pool miljonit S10 mudeligruppi kuuluvat seadet.

OnePlusi vastu vahetamise kasuks räägib lisaks kodumaise toodangu toetamisele ka hind - kõige odavam S10 seeria mudel S10e maksab Hiinas 5300 jüaani (687 eurot), kõige kallim OnePlus aga 4999 jüaani (647 eurot), seega saab klient suure tõenäosusega oma telefoni maha müües selle kõvasti võimsama mudeli vastu vahetada ning hea õnne korral võib tal seejuures rahagi üle jääda.

OnePlus raputas oma värske telefoniesitlusega tõsiselt oma tarbijaskonda, kui teatas, et keskendub tavamudeli asemel hoopis Pro mudelile, mis jääb hinnalt enam-vähem samasse hinnaklassi, mis lipulaevtelefonid. Tavamudel toodi küll ka seitsemenda seeria telefonidega müüki, kuid võrreldes eelmise aasta 6T mudeliga on muudatused pigem marginaalsed - kiirem mälu, uus protsessorikiip ja Dolby Atmos kõlarisüsteem.

Samal ajal on Pro mudelil vägev, Samsungi, Huawei ja Apple'i tippmudelitega võrreldav ekraan ning kaamera, mis on kaamerate testimisele keskendunud DxOMarki hinnangul hetkel kolmas parim telefonikaamera maailmas.