Seade kuulub Lenovo Thinkpad X1 tootevalikusse ning sellel on 13,3 tolline OLED ekraan, millel on 2K eraldusvõime ja 4:3 kuvasuhe. Seadet saab voltida sissepoole ning seega ei ole kotti visates muret, et arvuti ekraan väliste mõjurite poolt kahjustatud saaks.

Lenovo loodab seadme lõplikul kujul valmis saada 2020. aastaks, seega on paljud riistvaraga seotud asjalood veel lahtised - hetkel on teada, et seadmele annab arvutusvõime Inteli protsessor ning tootja plaanide kohaselt peaks aku vastu pidama terve päeva. Samuti loodab Lenovo arvutile mobiilandmeside võimekuse anda, seega pole volditavatel telefonidel ja volditaval arvutil omavahel väga suuri erinevusi.

Peale riistvaraküsimuste on lahtine ka tarkvara puudutav - kuigi praegu ajakirjanikele näidatud testseade töötab Windowsi operatsioonisüsteemiga, tõdes tootja, et suure tõenäosusega lõppversioonis Microsofti loodud operatsioonisüsteemide raudvara ei kasutata ning võimalik, et välja töötatakse lahendus, mis on unikaalne just volditavale arvutile.

Tootja ütles veel, et tegeleb Samsung Galaxy Foldi saatuse vältimiseks ekraanihingede funktsionaalsuse ja vastupidavuse põhjaliku testimisega. Samas tõdetakse, et seade on alles imikueas ning tõenäoliselt kerkib sellega veel palju probleeme - esmase testmudeli põhjal on testijad välja toonud näiteks ekraani liigse tumeduse ning asjaolu, et osade nurkade alt pole võimalik ekraanil toimuvat hästi näha.

Uudse arvuti hinna kohta pole tootja midagi öelnud, kuid kuna juba volditavate telefonide eest tuleb välja käia üle 2000 USA dollari, võime tõenäoliselt oodata üpris krõbedat hinda.