Erinevas suuruses löökauke leidub Tallinna tänavatel kõikjal ning üksikute koledate koobaste pärast ei oskagi niiväga endast väljuda – autol on rool ning aukudest õnnestub mööda laveerida.

Vaikselt edasi liikudes jõuab võimalikke ohte õigel ajal ka märgata. Katki pole justkui midagi, harjumuspärane Tallinna elu. Küll kunagi tuleb ka teeremont või siis “situtatakse” öö varjus mõni auk kinni.

Eesti kliima eripära arvestades – ka mais pruugib maha sadada üllatuslumi – võibki retooriliselt küsida, milleks meile teeremont, nagunii tulevad kohe uued augud…

Selles seisus on isegi päris lõbus mööda linna sõita ja otsida neid “kõige-kõigemaid” tänavaid, mille autoga läbimine on paras katsumus ka kogenud roolikandjale.

Betooni tänav on täitsa viisakas!

Tallinna tänavate kehvast olukorrast on aastaid räägitud ning mõni – näiteks Betooni tänav – on oma Kuud meenutava takistuste raja tõttu lausa legendiks muutunud.

Võrreldes meie eksirännakutel kohatud teedega on Betooni aga suhteliselt viisakas olukorras ja esiviisikusse ei mahugi.

Tegimegi oma valiku kõige ärritavamatest teedest, kus isegi kõige tähelepanelikum juht ei saa ebatasasusi lihtsalt vältida ning liiklemine on paras piin.

Vaata Accelerista halbade teede valikut SIIT ning anna meile teada nendest teedest, mis kindlasti veel kaardile panna tuleks