Mehe enda sõnul kaotas ta oma kõrvaklapi ära pärast uinakut. Ta otsis kõrvaklappi voodilt ja põrandalt, kuid ei leidnud seda kuskilt. AirPodi asukoha tuvastamiseks otsustas mees kasutada kadunud klapi leidmiseks loodud lahendust, mis paneb need heli mängima ning üllataval kombel kuulis ta kadunud kõrvaklappi mängimas oma kõhus.

Pärast avastust läks mees haiglasse, kus AirPod kõhulahtisti abiga kätte saadi. Pärast pesu ja kuivatust selgus, et kõrvaklapp töötab probleemideta - tarkvara näitas isegi, et klapil on veel 41 protsenti akut.

Mehe enda kirjelduse kohaselt oli tegemist "maagilise" juhtumiga. Ilmselt muutis selle veelgi maagilisemaks see, et nii mehe seedesüsteem kui ka kõrvaklapp jätkuvalt pärast vahejuhtumit edukalt edasi toimisid.

Varasemalt on sarnaseid katseid teinud ka YouTube'i sisuloojad, kes AirPode veega alla on neelanud. Arstid aga selliseid eksperimente ei soovita, kuna kõrvaklapid saavad oma energia liitiumakudest, mis on kehale ohtlikud. "Mida pikemaks aku söögitorru jätta, seda rohkem kahju ta põhjustab," ütles Michigani Ülikooli lastekirurg Meghan Arnold.