2015. aastal New Yorgis asuva Rochesteri mängumuuseumi loodud kuulsuste halli kuuluvad lisaks Solitaire'ile näiteks sellised kuulsad videomängud nagu Tetris, Mortal Kombat, World of Warcraft, Grand Theft Auto III, Doom ja Halo: Combat Evolved. Igal aastal valitakse välja üksikud mängud, mis halli liikmekandidaatideks saavad.

Tulles aga tagasi Solitaire'i juurde, siis Microsofti eesmärgiks ei olnud kaardimänguga ainult inimestele ajaviidet pakkuda, vaid ka aidata neil treenida uute arvutisüsteemidega kaasnevat funktsionaalsust - mäng oli ideaalne hiire kasutamise õppimiseks ning võimaldas testida näiteks klõpsamise ja tirimismehhanisme, mis tänapäeval niivõrd tavaliseks on saanud.

Esimest korda tuli Solitaire kaasa Windows 3.0 operatsioonisüsteemiga ning on kaasas olnud iga Windowsiga kuni 8.1 versioonini, milles mängu enam ei olnud. Windows 10 tarvis tõi Microsoft aga mängu operatsioonisüsteemi inimeste nõudmisel tagasi - lisaks sellele lisati taas Minesweeperi ja Heartsi mängud, mis samuti kuulsuste halli pretendendid võiks olla.

Rochesteri mängumuuseumi hinnangul on Solitaire üks kõige populaarseimaid mänge terves maailmas - hinnanguliselt on see paigaldatud vähemalt miljardile seadmele.

Microsofti sõnul on tegemist samuti ikoonilise mänguga, mis igati koha kuulsuste hallis välja teeninud on: "Me oleme väga uhked, et oleme saanud töötada mängu kallal, millel on olnud niivõrd suur mõju - Solitaire on tõlgitud 65 keelde ja seda on mängitud 200 erineval turul üle maailma, sealhulgas Antarktikas," ütles Microsoft Casual Gamesi stuudio juht Paul Jensen.