Spetsiaalne teekeeduriist on üks silmatorkav element, mis teeb Briti tankid erinevaks ülejäänud maailma sõjamasinatest (ehkki neid on brittide eeskujul kasutusele võtnud paari teise riigi sõjaväed).

Teekeedusüsteemi, mille ametlik nimetus on "Vessel Boiling Electric" ("elektriline keeduanum"), peamine otstarve pole siiski ainult tee valmistamiseks vee kuumutamine, vaid igasuguse vee või vedelate toiduainete keetmine. Arvestades, et varem pidid võitlejad lahingus pahatihti nälga kannatama, on süsteemi näol tegemist ühe mugavama täiendusega sõjavarustusele.

II maailmasõja algupäevil oli toidu valmistamine vägedele seotud mitmesuguste probleemidega. Toidu kuumutamisel tekkivat suitsu on lihtne märgata, mistõttu võib see võitlejate asukoha vaenlasele paljastada. Nii pidid sõjaväelased sageli põske pistma seda, mis parasjagu kätte juhtus — või päevade kaupa nälga kannatama. „Taktikalise“ teekeeduvahendi kasutuselevõtt muutis seda kõike.

Esimesena paigaldati elektrilised keeduanumad Centurioni tankidesse. Nüüdisaegsel keedumasina-mudelil on mitu modernset täiendust (nagu pistik, millega selle saab tanki elektrisüsteemi ühendada). Seade on ehitatud lekkekindlaks ja piisavalt portatiivseks, et seda oleks mugav vajadusel käes sõjamasinasse sisse või sellest välja kanda.