Tavaline OnePlus 7 meenutab väljanägemiselt OnePlus 6T telefoni - sellel on pisarakujuline kulm esikaamera jaoks ning kaks tagakaamerat. OnePlus 7 Pro on aga äärest ääreni ekraaniga, kolme tagakaameraga (48 MP tavakaamera, telefoto, lainurk) ning korpusest välja kerkiva esikaameraga.

Seega, tundub, et uued lahendused on jäetud Pro mudelile ning OnePlus 7 üllatab ilmselt hinnaga. Tõenäoliselt on telefonitootja pannud sellise tee valima kriitika - varasemalt just oma odava hinna poolest tuntud OnePlusi telefonid on viimasel ajal üha kallimaks muutunud ning mitmed fännid on mures, kuhu telefonitootja nii teel on. OnePlus üritabki ilmselt pakkuda nüüd mõlemat - väga head telefoni ja väga odavat telefoni, sest teatavasti kaht ju korraga ei saa.

Näiteks oleks Pro mudelil suurem ja parem ekraan - 6,4 tolli asemel 6,64 tolline ning 1440p eraldusvõime ja 90 Hz värskendussagedusega. See muudab telefonis toimetamise ja eriti näiteks mängimise sujuvamaks. Samuti suudetaks konkureerida suurtootjate lipulaevade ekraanisuurusega.

Mõlemal telefonil saab olema Snapdragon 855 kiip ja terve hulk muutmälu, mis Pro mudelil võib ulatuda lausa kuni 10 GB-ni. Ekraanisisene sõrmejäljelugeja jääb samuti uutel telefonidel jätkuvalt kasutusse. Sisemälust ka kasutajad puudust tundma ei pea, tõenäoliselt algavad mahud 128 GB juurest, nagu OnePlusil juba traditsiooniks saanud on.

Nagu varem mainitud, ilmselt saab uute seadmete konkurentsivõimelisuse võtmeks olema nende hinnad. Selle kohta saame aga täpsemalt teada juba 14. mail, kui telefone esitletakse.

Seda, millised uued telefonid täpsemalt välja näevad, vaata seadmeleketele keskendunud veebisaidi PriceBaba lehelt!