Põhjuseks on loomulikult varem mainitud ekraaniprobleemid, mis seadmete testimisel ajakirjanike ja YouTube'i sisulooja käes välja tulid. "Esialgsed uuringutulemused näitavad, et kirjeldatud probleemid võivad olla seotud ekraanihingede ülemise ja alumise osa põrumisega, kuid oli ka juhtum, kus seadme seest leitud ühendid mõjutasid ekraani toimimist," selgitasid Samsungi esindajad.

Samsung saatis kõikidele seadme tellijatele ka kirja, milles selgitas probleemi ning lubas, et seadme uus tarneaeg kuulutatakse välja kahe nädala pärast. Üheltki kliendilt kuni seadmete välja saatmiseni raha võetud ei ole ning Samsung andis kõikidele eeltellimuse esitanud klientidele võimaluse ka oma tellimus tühistada.

Samsungi uue voldiktelefoni Galaxy Foldi ekraaniprobleemid ilmnesid eelmisel nädalal, kui mitmed telefoni testinud ajakirjanikud ja sisuloojad puutusid kokku eri probleemidega. Osadel juhtudel eemaldati telefoni ekraani kattev spetsiaalne kaitsekile, mis tingis osade ekraanide mitte toimimise, teistel juhtudel esines ekraanide värelemist ning probleeme volditava ekraani hingedega. Samsung on teatanud, et uurib probleeme ning tegeleb nende kõrvaldamisega.