Apple TV

Apple teatas, et alustab oma tasulise voogedastusplatvormiga Apple TV+, kus leidub terve hulk originaaltelesaateid ning filme. Sügisel turule tuleval platvormil on oma saade näiteks Oprah Winfreyl, kuid sisu tootmisel on kaasatud ka näiteks Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jason Momoa, Steve Carrell ja Jennifer Aniston.

Lisaks TV+ platvormile teatas Apple, et hakkab oma rakenduses koondama teiste voogedastusteenuste saateid ja filme. Sealt võib leida ka Hulu ja Amazon Prime Video tooteid, kuid Netflixi Apple ei soosi ning seega on nemad (ilmselt suurima konkurendina) rakendusest välja jäetud.

Apple News+

Apple TV+ ei olnud ainus plussmärgiga toode, mida tutvustati. Apple News+ on tegelikult TV+ teenusele ülimalt sarnane, kuid telesisu asemel keskendutakse hoopis ajakirjandusväljaannetele. Apple'i sõnul koondub teenuse alla üle 300 ajakirja ning kliendid saavad selle kõik kätte 10 dollari suuruse kuumakse eest. Sisu valivad rakendusse inimtoimetajad ning reklaame Apple'i platvormil ei näidata.

Hetkeseisuga saavad teenust kasutada vaid USA ja Kanada kliendid.

Apple'i pangakaart

Koostöös Goldman Sachsiga annab Apple sel suvel välja oma esimese krediitkaardi. Kaardi puhul on fookus tugevalt virtuaalkaardil, kuid soovi korral saab klient tellida endale ka füüsilise kaardi. Huvitav on see, et füüsiliselt kaardilt ei leia ühtegi numbrit - need on turvakaalutlustel peidetud kõik telefoni.

Kaardil on boonustesüsteem, mis aitab kasutajal iga ostu pealt teenida tagasi kaks protsenti makstud summast, mis läheb kasutaja Apple Walletisse. Ostes Apple'i tooteid ning kasutades kaarti Apple'i veebipoes, läheb tagasiteenitav protsent lausa kuni kolme protsendini. "Tegemist on kõige suurema muudatusega krediitkaartide valdkonnas viimase viiekümne aasta jooksul," ütles Apple'i juht Tim Cook.

Apple'i mobiilimängukeskkond Arcade

Arcade on samuti tasuline teenus, mis annab klientidele ligipääsu enam kui sajale Apple'i poolt loodud originaalmängule. Kuigi ettevõte ei teatanud, kui palju teenus kuus maksab, öeldi, et teenus tuleb turule vähemalt 150 riigis, seega tõenäoliselt ka Eestis. Mängude voogedastust ei toimu, kui kasutaja tahab mängu mängida, peab ta selle enda seadmesse tõmbama.

Mänge saab mängida sisuliselt kõikide Apple'i seadmete peal - iPhone, iPad, Apple TV ja Macid toetavad kõik uut mänguplatvormi.