Arendaja sõnul on tegemist kiireloomulise tulistamismänguga, mis on kolmanda isiku vaates ning sisaldab akrobaatilisi trikke ning kombosid. "Kujuta ette Tony Hawk's Pro Skaterit kui kolmanda isiku tulistamismängu ilma rulata. Relssidel libistamine, seintel jooksmine - sisuliselt akrobaatiliste trikkide sidumine relvaoskustega," selgitas ettevõtte tegevjuht Marten Palu.

Palu ja ta rahvusvahelise meeskonna tee nüüdseks pea valmis mänguni ei ole olnud roosiline - esmalt otsiti mängule rahastust ühisrahastusplatvormidelt ning 2016. aasta käigus tuli rinda pista ka ebaõnnestumistega. Kui aasta keskel suudeti Fundwise platvormilt kaasata 60 840 eurot, siis sama aasta lõpus kukkus läbi Kickstarteri rahastusvoor, kui 112 843 USA dollari suurusest rahastuseesmärgi suunas panustasid toetajad vaid 11 792 dollariga.

Õnneks aga asja pooleli ei jäetud ning 2018. aastal leiti investorid. Meeskonda toodi suurema kogemusega inimesed ning praeguste plaanide kohaselt tuleb mäng müügile juba sel aastal. Praeguseks kuulub arendustiimi inimesi nii Eestist, Suurbritanniast, Rumeeniast, Ukrainast, Türgist kui ka Brasiiliast.

Gamecani rahvusvaheline arendusmeeskond

Overstep saab olema tasuta mängitav nii PC kui ka Xboxi platvormidel. Arendaja sõnul minnakse kaasa tänapäevasega moega ning pakutakse ka mängusiseseid kosmeetilisi oste, mis kellelegi eeliseid ei anna.

Mängu arendamisel on olnud tugev fookus ka e-spordiks sobiliku mängu loomisel. Gamedev Days konverentsil on kohapeal neli arvutit, kuhu mäng paigaldatud on, nii saavad omavahel madistada kaks kahepealist meeskonda.

"See on tulevikuspordiala, kus kaks viieliikmelist robotitest koosnevat tiimi lõbustavad rahvamasse massiivsetel areenidel," võttis Palu mängu sisu kokku. Kõlab e-spordiks täitsa sobilikult.