Hunt ütles, et mitu inimest juhtis eelmise nädala jooksul tema tähelepanu 87 GB suurusele Mega keskkonda üles laetud failile, milles peitusid kokku 12 000 faili ning 2,7 miljardit sissekannet. Kuigi fail on nüüdseks keskkonnast kadunud, on see siiani kättesaadav ühes foorumis, mille nime Hunt turvakaalutlustes nimetada ei soovinud.

Hunti sõnul koosnes Collection #1 nime kandev andmebaas erinevate andmelekete käigus kogutud infost, millest kõige varasemad toimusid lausa 2008. aastal. Hunti sõnul olid lekkes esindatud ka ta enda andmed, kuid praeguseks on ta kõiki enda paroole mitu korda vahetanud. "Täpselt nagu miljonid teised inimesed praegu, tunnen vaatamata sellele ebamugavustunnet, kui näen, et keegi on suutnud mu parooli välja selgitada," ütles Hunt.

Hunt on kõik lekkinud aadressid ja paroolid üles laadinud enda kodulehele, kust lihtsa vaevaga saad vaadata, kas ka sinu andmed on lekkinud. Selleks pead enda e-posti aadressi lehele sisestama ning vajutama seejärel nupule "pwned?".

Juhul, kui selgub, et sinu e-postiaadress on lekkinud, tasub enda e-posti parool ära vahetada ning hea on ära vahetada ka teised paroolid, eriti kui kasutad mitmes keskkonnas sama parooli. Samuti tasub üle vaadata enda turvaküsimus.