Fortnite'ist ja PUBG-st tuntud Battle Royale'i on hetkeseisuga võimalik mängida vaid ühel kaardil nii üksinda, kahekesi kui ka kolmekesi. Ühe mängu kestus on umbes kümme minutit ning vastavalt sellele, kui suured on tiimid, varieerub pisut ka vastaste arv - üksikmängijate puhul on mängijaid kokku 16, tiimide puhul aga 18.

Üldjoontes on mäng väga sarnane kõigile teistele Battle Royale mängudele, ainsaks erinevuseks võib ehk pidada seda, et lisaks sellele, et esemeid on võimalik keskkonnast leida ning vastaste surnukehadelt üles korjata, saab mängija ka raha kogudes drooni abil endale varustust juurde tellida. Samuti saab raha teenimiseks kõiksugu ülesandeid täita - näiteks päästa pantvange.

Valdav osa varustust ja relvi on tuntud mängu varasemast versioonist, kuid on ka mõningaid lisandusi, eriti just käsivõitlusrelvade seas, kuhu on lisandunud näiteks kirves ja haamer.

Kõik mängijad, kes mängisid mängu enne tänast uuendust saavad paar lisaboonust - näiteks eriline märk, mida on võimalik oma mängijaprofiilil näidata, lisaks sellele said kõik varasemalt mängijad olnud endale automaatselt prime-staatuse, mis võimaldab paremat vastaste otsimise süsteemi. Samuti saavad kõik prime-mängijad piisava Battle Royale laadi mängimise puhul endale erilise relva välimust muutva skin-i.