Maikuus asusid linnakesse elama kolm metskalkunit, kellest üks on juba kuus kuud suutnud loomapüüdjate eest pageda ning linnas pahandusi tekitada, vahendab Business Insider. Tõsine probleem on see, et lind suudab väidetavalt ära tunda loomapüüdjate bussi ning seega end selle eest peita. Nüüd kasutavad korrakaitsjad spetsiaalset eraldusmärkideta sõidukit ning üritavad kalkunit võrkude abil kinni püüda.

Linnu kinni püüdmine on hädavajalik, kuna praeguse seisuga on lind seganud liiklust, rünnanud inimesi, sealhulgas jälitanud tuletõrjujat ning takistanud inimesi linnavalitsusi sisenemast, mis tähendab, et inimestel jäid maksud maksmata. Peale selle on lind rünnanud autosid, kuna on masinate läikivalt pinnalt näinud iseenda peegeldust.

Lisaks kõigile nendele pättustele istus lind tükk aega linnapea abi autoukse ees, nii et viimane ei julgenud autost väljuda. Linnapea Joseph Polisena ise võrdles lindu tuntud kriminaalide Al Capone'i ja John Dillingeriga ning ütles, et viimane vabaduses olev lind on märkimisväärselt targem kui kaks varem kinni püütud isendit. "Ta on uskumatult kiire," märkis ta. Meeri hinnangul on lind siiamaani linnas, sest inimesed toidavad seda.

Just nagu probleemide külvamisest poleks veel kõik, tekitab lind linnapeale peavalu ka juba poliitilisel tasandil: naljahambad andsid novembris toimunud linnapeavalimistel linnule koguni 69 häält. Peale selle tehti linnule oma Facebooki leht, mis tema põgenemistel silma peal hoiab, tõstes sulelise populaarsust veelgi.

Linnapeal on oma konkurendi suhtes aga juba ka väikene austus tekkinud. USAs oli just sel nädalal tänupuhanädal, mille puhul on traditsiooniks süüa kalkunipraadi. Linnapea pere sõi aga sel aastal esmakordselt lasanjet. "Ma ütlesin oma naisele, et ta kalkunit ei teeks. Vastasel juhul tuleb mulle meelde, kuidas ma seda paharetti püüdma pean," ütles Polisena.