Vannipart, plätud ja ujukad

Alustame kohe kõige kummalisema esemega - selleks on Volkswagen Golf GTI teemaline vannipart, kellel on peas tagurpidi nokamüts ja pusa, mis samuti eraldi GTI-teemalisena müügis on. Selleks, et mõnusalt pardikesega vanni poole tatsata, on firma müügile toonud ka spetsiaalsed varbavaheplätud, mida ilmestab samuti GTI logo. Täiskomplekti jaoks tasub osta ka GTI kirjaga ujumispüksid. Komplekti koguhind 54,7 eurot.

Dressid ja muud riided

Kui pardikene ja ujumisriided sind ei üllatanud, siis ei üllata sind ilmselt ka see, et Volkswagen on GTI fännidele välja toonud terve komplekti riideid - valikus on aluspüksid, terve hunnik mütse, püksirihm, joped, pusad ja eri tüüpi särgid nii meestele kui ka naistele. Sokke ja muid jalanõusid peale plätude kahjuks (või õnneks) müügis ei ole. Kui tahta endale osta täielikku GTI-riiete komplekti (särk+jakk+jope+püksid+aluspüksid), siis läheks see maksma umbes 150 euro ringis.

Beebitooted

Kokku pakub Volkswagen kolme eri disainilahendusega beebiriiete komplekte. Lisaks sellele on valikus kaks GTI-teemalist lastekäru ning isegi lutt. Kas see garanteerib, et ka lapsest saab tulevane GTI-fänn? Kui kellelgi on vastav kogemus olemas, andke teada! Beebitoodete hindadega koonerdatud ei ole - kärud maksavad olenevalt tüübist 169 ja 999 eurot, beebiriiete komplektid on soodsamad, nende eest tuleb välja käia 29,90.

Kellad ja muud ehted

Mis on üks GTI ilma GTI-kellata, eks ole? Pakkumisel on kolm kella: üks odav kell, kõigest 29,90 maksev ning kaks kallimat, millest üks on hõbedane (219 eurot) ning teine nn kronograafkell, ehk sisse ehitatud stopperiga, millega saab ka ringiaegu mõõta (249 eurot). Autohuvilistele daamidele kellasid ei pakuta, kuid endale on võimalik soetada Swarovski kristallidega GTI-käevõru (44,90).

Milliseid kummalisi autoesemeid te müügil näinud olete? Andke meile kommentaarides teada!