The Mirror väitis, et Samsungi kogunõue naisele on umbes 108 miljonit rublat, ehk 1,5 miljonit eurot. Kahjunõuet kinnitas ka näiteks Appleinsider, mille hinnangul olnuks Sobtšakilt nõutav rahasumma seejuures suurem, kui talle Samsungi poolt makstav tasu.

Sobtšak üritas saates küll telefoni küll paberiga varjata, kuid vaatamata sellele on hästi näha, et tegemist on Apple'i nutiseadmega, tõenäoliselt iPhone X-iga. Diivat on ka varasemalt nähtud Apple'i nutiseadmeid kasutamas. Samsungilt aga selle eest The Mirrori ja Appleinsideri väidetud sanktsioone ei tule.

"Kõik spekulatsioonid kohtusse kaebamise ja trahvide teemal on väljamõeldised ja ei enam kui kuulujutud. Kuulujutte me aga ei kommenteeri," ütles BBC venekeelsele osakonnale Samsungi esindaja Elena Krutšinina. Sama kinnitas ka Sobtšaki esindaja Kirill Suhanov. "Ma ei pööra tähelepanu kollasele meediale, seetõttu ei kavatse ma seda mingil kujul ka kommenteerida," ütles mees.

Varem on sarnaste fopaadega silma paistnud ka tennisemängija David Ferrer, kellele Samsung samuti oma telefoni reklaamimise eest maksis. Ferrer postitas Twitterisse staatuse, kus ta Samsungi toonast lipulaeva kiitis. Säutsu ülal terendas aga kiri "via Twitter for iPhone". Täpselt sama lugu kordus ka popptähe Adam Levine'iga, kes samuti Samsungi saadik oli. Teadaolevalt ei järgnenud aga ka nende tegevusele mingisuguseid Samsungipoolseid sanktsioone.