Loomulikult ei suutnud Fortnite’i ametliku konto haldaja sellist pilkamist niisama jätta ja otsis vastuseks üles septembris ilmunud artikli, mis kirjutab sellest, et Musk soovib 10 aasta jooksul Marsile baasi ehitada, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Lisades kommentaariks juurde, “Tervelt kümme aastat @elonmusk? Lihtsalt ehita, LOL!” Musk omakorda vastas seepeale lihtsalt, “Reaalsus on raske” ning esialgu paistab, et sellega asi piirdub ja viimane sõna jääb Muskile.

Mitte kõik Fortnite’i fännid aga ei suuda seda nii leebelt võtta ja on antud nalja üsna tõsiselt südamesse võtnud ning mõned neist on Muski suunas nii mõnegi krõbeda sõna lendu saatnud.

Loomulikult aga ei takista see ülejäänud Twitteri kasutajatel, kellele kogu teema nalja tegi (mis antud pildi ja postituse eesmärgiks ilmselt ka oligi), omalt poolt teemat kommenteerimast ja selle üle nalja heitmast.

Üks kasutajatest näiteks soovitab Epic Gamesi arendajad SpaceX raketti laadida ja nad Marsile transportida.

Teine esitab küsimuse, “Mis vahe on Elon Muskil ja inimestel, kes tema nalja peale kurjaks said? Umbes 11,5 miljardit dollarit.”

Kolmas pakub välja, et järgmises hooajas viib Fortnite Muski Marsile ja golfiauto asemel saab ringi sõita Teslaga. Üks kasutajatest aga on lausa küsitluse tekitanud, et kumb on parem, kas Elon Musk või Fortnite. Hetkel on tulemused 80% Elon Muski kasuks, ainult 20% vastajatest on eelistanud Fortnite’i.

Õnnetuseks aga leidub ka neid kasutajaid, kes naljast aru ei saa ning arvavad, et tegemist on tõepoolest reaalse uudisega. Nendele tuleb siinkohal ilmselt ainult kaasa tunda või topiks nad äkki raketti koos Fortnite’iga ja saadaks Marsile?

Kas Elon Musk saaks Fortnite’i ära osta ja selle ära kustutada? Elon Musk’i varade väärtuseks pakutakse hetkel umbes 19 miljardit dollarit.

Samal ajal tänu Fortnite'i edule hinnatakse Epic Gamesi väärtuseks hetkel 8 miljardit dollarit. Seetõttu, kui Elon Musk tõepoolest tahaks Epic Gamesi ära osta, siis jah, see on võimalik.

Seejärel saaks ta Fortnite’i kinni pannes/ära kustutades, kõik need 8 miljardit dollarit suurima rõõmuga WC-potist alla lasta.