Vajate eelarvestajat? Mõõtjat? – Saab tehtud!
Soovite energiaauditit? – Teen ära!
Tahate müüriladujat? – Sama hästi kui tehtud. Äkki aitan veel korterigi maha müüa?

Kõlab naljakalt, on ju? No vähemalt kukalt paneb kratsima küll. Enamjaolt on inimestel põhitööna kalduvus siiski spetsialiseeruda ja seda heal põhjusel: korraga kõiges osav olla lihtsalt ei tule 99% inimestest välja.

Kuid mida siis Mr. Cat endast kujutab? Välja näeb ta nagu peab – tugevas ja isegi liialt edevas töövormis, millel kõik kaitsmed ja turvavahendid küljes. Esmamulje seega hea ja usutav. No teeme proovi!

Saadame Mr. Cati tellingutele ja laseme tal sealt alla veetünni hüpata. Mõeldud, tehtud – sulps! Natuke hiljem seisabki ta juba katse edukalt läbinuna tellingute kõrval, valmis varmalt uutele ülesannetele vastu astuma.

Anname Mr. Catile uue ülesande. Võtta akende ja uste mõõdud.

Mees võtab positsiooni esimese akna ees sisse, mõtleb ja uurib. Kasutab erinevaid tööriistu ning vaatab ja hindab olukorda. Siis pika pusimise peale vastab: “Täpne akna mõõt jääb kuskil 1-2 meetri vahele kõrguses... ja laiuses vist natuke vähem.”

Liigume edasi uue ülesande juurde, mida Mr. Cat on oma CV-s kõvasti reklaaminud – tundvat oma eriti hea ninaga ära, kui õhk on saastunud ja eluohtlik.

Saadame ta katusele. Mr Cat saabub peagi tagasi uudisega, et õhk on seal puhas.

Teine kontrollmõõtmine toimub ehitusmeeste soojakus. Mr Cat naaseb teatega “Unfortunately the App has Stopped”. Nojah. Samas eelneval õhtul oli ta veel teistele töömeestele baaris terve aja vältel häälekalt märku andnud, et hoopis sealne õhk on lausa eluohtlik.

Vaatame hoopis, kuidas on Mr Catil lood termokaameraga. Kas saame külmad ja kuumad kohad üles leitud? Mees asub tööriistu valmis seadma ja peagi saame vajaliku info kätte ja hiljem takkajärgi isegi videost kontrollida. Tubli sooritus!

Nagu töövestlusel/proovipäeval ikka, tuleb nüüd palgaküsimus: “Mr. Cat, mis on teie palgasoov?”

“Kaks korda rohkem kui teie parim tööline Mr. Cat S60 teenib, ja ei sentigi vähem!”, vastab mees resoluutselt.

Niimoodi võib vist kõige värvikamalt kokku võtta selle telefoni olemuse. Kohati nagu ON hea, kuid teisalt on kuidagi liiga palju üritatud tema sisse panna. Vägisi jääb mulje, et kui seda veel uuendada püütakse, tuleb kuskilt antenni asemel välja puur ja laadijapesa kate hakkab asendama näiteks kellut.

Cat S60 mudelit vaadeldes jäi vaid soovida, et pisut ajaga kaasa mindaks ja olekski olnud kena värskenduskuur heale telefonile. Cat S61 puhul tehti aga telefon kohmakaks ja pandi juurde tarbetuid lisasid, milleta oleks võinud kenasti hakkama saada.

Üle ega ümber ei saa ka faktist, et hind on viidud ebamõistlikult kõrgeks (899 eurot). Kes praegu kaalub ostmist, sellele soe soovitus: osta Cat S60 ja ülejäänud raha eest tööriistu. Nii oled lõppkokkuvõttes kindel võitja.