Hetkel on mängupoes müügil vaid piiratud hulk mänge, tuntumatest mängudest võib välja tuua näiteks Frostpunk, Subnautica ja Pillars of Eternity 2. Peale selle on platvormil ka väike hulk mänge, mis on kättesaadavad vaid Discordi platvormilt, vahendab PC Gamer. Tegemist on pigem väiksemate tootjate mängudega, millest ükski tuntud ei ole.

Discordi tellimusteenus töötab sarnaselt Originile ja teistele konsoolidest tuntud teenustele - maksad kuus kindla summa raha (Discordi puhul 10 dollarit) ning saad seega ligipääsu tervele hulgale mängudele, mis aja jooksul vahetuvad. Discordi sõnul on neil korraga valikus rohkem kui 60 mängu ning nad teevad kõik endast oleneva, et valikut huvitavana hoida.

Discordi allalaadimiste kontrollpaneel

Isegi, kui mängijal pooleli olev mäng rotatsioonist kaob, jäävad talle siiski alles tema salvestatud andmed ning soovi korral on tal võimalik mäng osta ja poolelijäänud kohast edasi mängida. Samas on kummaline, et enamikku valikus olevast mängudest (veel?) Discordi poes ei ole, seega mängu kadumisel on see vaja osta mingilt muult platvormilt ning see Discordi mängukäivitajasse lisada.

Kuid miks peaks keegi valima hetkel mänguplatvormide kroonimata kuninga Steami asemel mõne teise mänguplatvormi on keeruline öelda. Eriti arvestades, et hiljuti tõi ka Steam enda rakendusse uue suhtluslahenduse, mis meenutab väga Discordi. Kuna Steamis on mänge oluliselt rohkem (sh vaid Steamis kättesaadavaid mänge), on jäme ots hetkel kindlasti veel Valve'i arendatud mänguplatvormi käes.