Ka üritusele järgnenud Google'i riistvara tippjuhi tehtud blogipostituses pole sõnagi Androidi kohta. Veel enam küsimusi tekitab see, et firma muutis Google'i rakendustepoes ära oma sõnumirakenduse nime - kui varasemalt oli selle nimi Android Messages, siis nüüd on selle nimi lihtsalt Messages. Kõik need asjad toimusid paaripäevase perioodi vältel, mis näitab, et tegemist ei ole kokkusattumisega.

Kuigi Google on varasemalt viidanud, et neil on arenduses projekt nimega Fuchsia, ei ole nad siiani otseselt kinnitanud, et tegemist oleks Androidi asendava operatsioonisüsteemiga. Bloombergi poolt suvel avaldatud raporti kohaselt on süsteemi arendamisega seotud 100 inseneri. Allikate sõnul peaks lahendus peaks jõudma nutikoduseadmetesse lähima kolme aasta jooksul ning sülearvutitesse lähima viie aasta jooksul.

Kuulujuttude kohaselt saaks Fuchsiast kõigi Google'iga seotud seadmete tuum: lisaks Google'i Pixeli nutitelefonidele oleks see osa ka kolmandate osapoolte toodetud nutitelefonidest ning Chrome OS-iga töötavatest seadmetest, liites need kõik ühele platvormile. Uus süsteem peaks olema teistsuguse ülesehitusega kui raskestiuuendatav Android ning aitama Google'il jagu saada aeglaste uuenduste probleemist.

Värske suhtumise muutus Androidi võibki tähistada uue süsteemi tulekuga kaasneva mainekujunduskampaania algust. Android ei ole enam oluline ning oluliselt tähtsamad on seadmed ise.