The Verge

Tehnoloogiaväljaanne The Verge kirjutas järgmist: "Uute telefonide ekraan ja klaas on palju paremad, kui eelnevatel telefonidel, samas ei ole see siiski piisav, et selle pärast uut telefoni osta. Sellele vaatamata on tegemist kõige kõrgtehnoloogilisemate telefonidega, mida käes oleme hoidnud ning see on see, mida uutest iPhone'idest ka oodati. Hea on öelda, et Apple täitis ootused."

The Insider

The Insideri hinnangul oli õhtu täht XR-nime kandev mudel. "Vaatamata odavamale hinnale on XR siiski väga premium-hinnaklassi välimusega telefon ning ilmselt müüb mudel jõuluhooajal nagu soe sai," ennustas väljaanne.

Ekraanitehnoloogiate poolest ei suutnud Insideri ajakirjanikud aga telefone eristada: "Me ei teinud vahet XR-i LCD ekraanil ja XS-i ja XR-i OLED-ekraanidel." Vaatamata sellele saab iPhone XS Max nende hinnangul tõenäoliselt väga populaarseks telefoniks inimeste seas, kes suudavad endale krõbeda hinnaga telefoni lubada.

Forbes

Forbes avaldas uute telefonide tutvustamise puhul (nalja)artikli, milles võrreldakse omavahel uusi iPhone'i telefone ning samal päeval maailmale tutvustatud HMD Global Nokia 5.1 telefoni, mis ilmselgelt esimeste varju jäi.

Ajakirjanik Ewan Spence suutis vaatamata sellele leida kolm põhjust, miks uus Nokia on parem, kui iPhone'id: hinna-kvaliteedi suhe, telefoni kohandatavus ja tulevikus tõenäoliselt populaarseks saavad hääljuhtimistehnoloogiad, mille poolest Forbesi hinnangul Android telefonid iOS telefonidest oluliselt eespool on.

Engadget

Ka Engadgeti ajakirjanik Chriz Velazco arvas, et õhtu täht oli XR-mudel. Tema hinnangul on tegemist isegi firma siiani kõige parema seadmega. "iPhone XR võtab paljud iPhone X-i eritunnused ning surub need korpusesse, mis veel lähiminevikus oleks olnud maailma tippklass. XR on nagu odavam versioon iPhone X-ist, kuid tuleb silmas pidada, et see ei tähenda, et see oleks odav," kirjutas ta.

TechCrunch

"iPhone XR on nagu iPhone X-i versioon iPod Minist," kirjutas TechCrunchi ajakirjanik Brian Heater. Heater viitas sellele, et telefon on iPhone X-iga võrreldes väiksem, odavam ja värvilisem, täpselt nagu iPod Mini oli võrreldes iPodiga.

Twitter

Nagu ikka, on Twitteri kirjeldused oluliselt värvikamad, kui ajakirjandusväljaannete omad. Paneme siia meiepoolse valiku, rohkem säutse on võimalik leida teemaviite #AppleEvent alt, seal on neid hulgaliselt ja igale maitsele.