Tele2 personalidirektori Helena Everti sõnul on kontoris uuenduslik töömudel, kus töötajatel ei ole enam isiklikku lauda ega ka kabinette. “Uus töömudel jaotab kontori erinevateks tsoonideks, kus on iseseisva töö kapslid, meeskonnatööala, koosolekuala, puhkeala, raamatukogu, kohvik ning isegi võimalus kiireks uinakuks.” rääkis Evert.

„Meie uus töökodu on lõbus, inspireeriv ning paindlik, lubades inimesel ise otsustada, kus ta parasjagu tööd soovib teha. Meil ei ole vahet, millises valdkonnas või tasandil keegi töötab, sest kõik töötavad ju ühise eesmärgi nimel koos,“ lisas Evert. “Tele2 Rootsi peakontoris on uue mudeli järgi töötatud kaks aastat ning rahulolu-uuringud tõestavad, et otsus oli selgelt õige.”

Tele2 peakontori disaininud KUUP Disain sisearhitekti Kerli Lepa sõnul on tegemist ühe omanäolisema kontoriga Eestis. „Meie jaoks sai inspiratsiooniks Tele2 olemus, mis on julge, pöörane nooruslik ja silmapaistev. Kujunduse väljatöötamisel lähtusime ideest – vabadus valida, julgus eristuda,“ rääkis Lepp ja lisas, et uues Tele2 töökodus ei tea kunagi, millega üllatab järgmine ruumilõik.

Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvaku hinnangul on Tele2 töökodu idee väga lahe ja sobib Ülemiste linnakusse kui valatult. “Liigume ka ise pidevalt kogu linnaku kodusemaks muutmise suunas ning alustame veel sel aastal ka esimeste kodude rajamisega, mis paneb aluse linnakus ööpäevaringse elu tekkimisele,” lisas Nõlvak.

Tele2 korraldas kolimise puhul eile, teisipäeva õhtul uues kontoris suure peo, kus toimus meeleolukas kontoridisko ning esines La La Ladies bänd.

Ülemiste Citys asuvas Eesti suurimas büroohoones, Öpiku majas, kahel korrusel asuvas Tele2 peakontoris ja äriklienditeeninduses alustab tööd 160 inimest.