Margus Püüa kureeritavateks valdkondadeks saavad infosüsteemid ning infrastruktuur. „Usun, et tulevikus koosneb haridusvaldkonna infosüsteem paljudest nutikatest rakendustest, mille loomisesse annavad oma panuse nii õpilased, õpetajad kui ka koolijuhid,“ ütleb Margus Püüa. Eriti motiveeriv on tema jaoks valmistada koostöös IKT sektoriga ette keskkond, kus saab kiiresti luua, testida ja koolidele teenusena pakkuda nutikaid rakendusi.

HITSA juhatuse esimehe Heli Aru-Chabilani sõnul näeb Margus Püüa HITSA jaoks huvitavaid arengu- ja koostöövõimalusi Eesti start-up sektoriga: “Tema pikaajaline edukas tarkvaraarendusprojektide juhtimiskogemus tugevdab HITSA strateegilist kompetentsi ja võimaldab meil olla selles vallas tugev eestvedaja.”

Margus Püüa on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektronarvutite eriala diplomeeritud süsteemiinsenerina. Enne HITSA meeskonnaga liitumist töötas Margus Püüa aastaid Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja Arenduskeskuse strateegiajuhina. Lisaks on ta olnud mitmetes sama valdkonnaga seotud ametites, muu hulgas Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis ja Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuses. Alates 2002. aastast on Margus Püüa IT Kolledži õppejõud.

Hariduse Infotehnoloogia SA on riigi, ülikoolide ja IT ettevõtete koostöös loodud sihtasutus, mis toetab tehnoloogiaoskuste tarka kasutamist õppetöös.