Aktiivsusmonitoril on elegantne ja veekindel disain, puutetundlik ekraan, enam kui 15 treeningrežiimi, tehaseandmete järgi kuni seitse päeva kestev aku ning Fitbiti kõige arenenum sensor ja tehnoloogia. Charge 3 hinnad algavad 149.95 eurost ning toode jõuab poodidesse alates selle aasta oktoobrist.

Charge on Fitbiti kõige populaarsem tootesari – üle maailma on müüdud üle 35 miljoni toote. Fitbiti poolt läbi viidud uuring näitas, et 42% klientidest, kes on otsimas uut nutikella või aktiivsusmonitori eelistavad aktiivsusmonitori selle peenema disaini, kasutusmugavuse ja madalama hinnaklassi tõttu. Nutikella eelistas 36% klientidest. Rahvusvaheline uuringufirma IDC ennustab, et aktiivsusmonitorid säilitavad oma populaarsuse ka järgnevatel aastatel, moodustades praegu enamuse müügist sarnaste toodete kategoorias suurtel turgudel nagu Austraalia, Jaapan, Hispaania ning Singapur.

"Charge 3 aitab meil viia oma enimmüüdud Charge tootesarja uuele tasemele pakkudes kasutajatele väga kompaktset ja stiilset disainilahendust koos meie kõige innovaatilisema tehnoloogia ning kõrgtasemeliste tervise ja spordi näitajatega, mida kasutajad soovivad näha. Uus mudel annab eelnevate mudelite kasutajatele mõjuva põhjuse oma seade uuema vastu välja vahetada, pakkudes mugavamat ja rahakotisõbralikumat lahendust," selgitas James Park, Fitbiti tegevjuht ja kaasasutaja.

Charge 3 on ehitatud kvaliteetsetest ja kergetest materjalidest nagu näiteks lennukite ehituseks kasutatav alumiinium ning Corning Gorilla klaas, mis võimaldavad kasutajatele pakkuda peenemat, modernsemat, vastupidavamat ja mugavamat aktiivsusmonitori. Seadmel on puutetundlik OLED ekraan, mis on ligi 40% suurem ja eredam kui eelnevatel seadmetel, pakkudes mugavat kasutuskogemust.

Fitbit Charge 3 on esimene induktiivse nupuga aktiivsusmonitor, mis hoiab endas patendi ootel tehnoloogiat, mis pakub mugava ja veekindla disainilahenduse lisamaks tootele rohkem sensoreid ja võimsama, kuni seitse päeva kestva aku.

Lisaks disainile on Charge 3 puhul uus ka tehnoloogia, mis on nüüd veelgi põhjalikum, motiveerides kasutajaid saavutama endale seatud igapäevaseid eesmärke. Suure eraldusvõimega puutetundlik ekraan näitab kasutajale uusi mängulisi animatsioone ja graafikat, mis aitavad tähistada saavutatud verstaposte.

Charge 3 toob kasutajateni ka Fitbiti kõige arenenumad tervise ja spordi funktsioonid. Fitbit on täiendanud oma 24/7 PurePulse pulsimõõtmise tehnoloogiat, pakkudes võrreldes Charge 2 näitudega veelgi täpsemat statistikat pulsi, põletatud kalorite ning tervisenäitajate osas. Lisatud SpO2 sensor lubab hinnata vere hapnikusisaldust ning jälgida uusi näitajaid kasutajate tervises nagu näiteks uneapnoe.

Seadmetel, millel on SpO2 sensor, nagu Charge 3, Fitbit Iconic ja Fitbit Versa, hakkab Fitbit testima une ajal ilmnevate hingamishäirete jälgimist, mis võivad näidata kasutaja terviseprobleeme nagu allergiad, astma või uneapnoe.

Fitbit jätkab ka eraldiseisva ning kliiniliselt kinnitatud meditsiiniseadme loomist, mis aitaks kasutajaid erinevate terviseprobleemidega nagu uneapnoe ning kodade arütmia. Fitbit on üks üheksast firmast, mis on antud pilootprogrammi kaasatud ning on loodud muutmaks sujuvamaks tehnoloogiliste lahenduste heakskiidu saamist meditsiiniseadmetena.

Tervise ja spordi funktsioonides sisalduvad veel:

- Eesmärkide täitmisele suunatud treeningfunktsioonid: Vali 15+ treeningrežiimi seast - ujumine, rattasõit, jooksmine, jõutreening ja jooga, sea eesmärgiks põletatud kalorite arv, treeningu kestvus või läbitud vahemaa ning näe reaalajas statistikat, edusamme ja õnnitlusi oma seadme ekraanil, kui saavutad seatud eesmärgi.

- Veekindel kuni 50m: Kanna seadet duši all, vihmase ilmaga, basseinis või ookeanis. Näe reaalajas statistikat oma randmel kasutades ujumisrežiimi või kasuta SmartTrack automaatset treeningu tuvastamise funktsiooni, et näha treeningu jooksul ujutud ringide arvu ning keskmist tempot treeningujärgselt Fitbit rakenduses.

- Liigu: Püsi motiveeritud automaatse ühendusega telefoni GPSiga, et näha reaalajas enda tempot ning läbitud vahemaad oma seadmel. Lisaks ka jooksutreeningu automaatse tuvastuse funktsioon (lisandumas varsti).

- Naiste tervise jälgimine: Mõista enda tsüklit paremini kasutades Fitbiti rakendust, et panna kirja enda menstruatsioon ja ovulatsioon (lisandumas varsti), hoia silm peal sümptomitel ning võrdle enda tsükli trende läbi aja. Koos tervikliku ülevaatega sinu tervise ja spordi näitajatest, mõistad paremini oma keha.

- Personaliseeritud soovitused: Tunne iseennast, et arendada veelgi oma tervist uute dünaamiliste soovitustega sinu aktiivsuse, pulsi, toitumise ja une kohta koos positiivsete sõnumite ja nippidega, mis aitavad Sul kursil püsida.

- Sotsiaalne motivatsioon: Ühine ühe maailma suurima tervise ja spordi võrgustikuga, kus rohkem kui 25 miljonit aktiivset kasutajat aitavad Sul leida motivatsiooni oma eesmärkide saavutamiseks või võistle sõprade või perega erinevate väljakutsete täitmisel.

- 24/7 juhendamine ja motivatsioon: Ole iga päev aktiivne ning saa terviklik ülevaade oma tervisest koos funktsioonidega nagu automaatne treeningute tuvastamine, meeldetuletused liikuda, juhendatud hingamissessioonid, une jälgimine ja veel.

- Populaarsed rakendused: Mitmed populaarsed rakendused lisanduvad tulevikus seadmele, valik on sarnane Iconic ja Versa nutikellade omaga.

- Lai ühilduvus: Sobivus enamuste Androidi ja iOS seadmetega, peagi lisandumas ka Windows. Nii saad valida endale sobiva kaaslase sõltumata Sinu telefonist.

Charge 3 jõuab valitud Eesti edasimüüjate lettidele oktoobris 2018. Hinnad Charge 3 aktiivsusmonitorile algavad 149.95 eurost ning 169.95 eurost eriväljaandele. Lisaaksessuaarid nagu paelad on hinnavahemikus 29.95-69.95 eurot.