Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beeta

Seekord saab Black Ops 4 multiplayer beetat proovida kõigil kolmel platvormil – PlayStation 4, Xbox One ja PC. PC beeta jaoks on vajalik Battle.net konto. Beeta kestab kuni 13. augustini kell 20:00 (Eesti aja järgi).

Kõik mängijad, kes beetast osa võtavad, saavad omale hiljem täismängus unikaalse kutsungi kaardi ja need kes saavutavad kõige kõrgema taseme saavad lisaks veel Permanent Unlock Tokeni.

Pro Evolution Soccer 2019 demo

PES 2019 demo on nüüd saadaval Xbox One, PlayStation 4 ja PC platvormidel. Demo pakub võimalust proovida kolme mänguvarianti: Exhibition Match (üksikmäng), Quick Match (online 1v1) ja Co-Op (3v3). Valida saab 12 meeskonna vahel: Liverpool FC, FC Barcelona, Schalke 04, Internazionale, Inter Milan, Monaco, Sao Paulo, Flamengo, Palmeiras, Colo-Colo, Argentiina ja Prantsusmaa.

PES 2019 tuleb müügile 30. augustil Xbox One, PlayStation 4 ja PC platvormidele.

Overwatch Summer Games 2018

Eile algas Overwatchis uus suvine üritus – Summer Games 2018, mis tõi tagasi Lucioball nimelise mängumoodi, üheksa uut skinni, uued emotikonid, uued introd ja palju muud. Overwatch Summer Games 2018 kestab kuni 30. augustini, rohkem infot selle kohta leiab Overwatchi leheküljelt.

Xboxil tasuta mängupäevad kõigile

Sel nädalavahetusel kutsutakse mängima ka kõiki neid Xbox One’i omanikke, kel ei ole hetkel kehtivat Xbox Live Gold’i. “Free Play Days For All” kestab kuni 13. augustini kell 10:00 hommikul (Eesti aja järgi). Tegemist on suurepärase võimalusega mängida koos sõpradega onlines või miks mitte luua omale uusi tuttavaid, kellega tulevikus koos mängida.

Lisaks Xbox Live Gold’i pakutavatele võimalustele, saab sel nädalavahetusel tasuta mängida kahte mängu:

- The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
- OnRush

Steamis on Hunt: Showdown tasuta mängimiseks

Kui oled mõnda aega mõelnud, et võiks Hunt: Showdown’i proovida, siis praegu on selle mõtte teoks tegemiseks ideaalne hetk. Nimelt saab mainitud teost käesoleval nädalavahetusel tasuta mängida. Kui Hunt: Showdown meeldima hakkab, siis saab selle hetkel 20% soodsamalt osta.

NB! Hunt: Showdown on hetkel Early Accessis ja Crytek tegeleb aktiivselt mängu arendamise ja uue sisu loomisega.

Steamis on sel nädalavahetusel veel teinegi mäng, mida saab tasuta mängida – The Elder Scrolls Online. Ka seda mängu ja lisasid sellele saab Steamis soovi korral tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Steamis on hetkel käimas ka QUAKECON SALE, kust leiab omale nii mõnegi Bethesda mängu soodsamalt kui tavaliselt.

Steami nädalavahetuse pakkumiste alt aga leiab soodsama hinnaga sellised teosed nagu Starpoint Gemini Warlords ja Sniper Elite mänguseeria.

PlayStation: Summer Sale ja Totally Digital

Jätkuvalt on PlayStation Store’is käimas Summer Sale ja Totally Digital sooduspakkumised.