“Samsungi nutikellad on tuntud oma disaini poolest ning uus Galaxy Watch lisab personaalsusele paraja annuse praktilisust,” ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma. “Uus senisest parema akuga kell on loodud nõudlikule kasutajale, kes tahab olla teistega pidevalt ühenduses ning hõlpsalt kursis personaalse infoga nagu e-kirjad, sõnumid, isiklik terviseinfo ja palju muudki.”

Galaxy Watch uuenenud aku lubab seadet kasutada ilma laadimata kuni 80+ tundi (1), samuti tulevad Eestis müüki sisseehitatud mobiiltoega LTE mudelid. See tähendab, et telefoni saadetud info jõuab ka seadmesse, ilma et telefon läheduses oleks.

“Kindlasti on see funktsioon, mis aitab kasutajatel kõigega senisest veelgi paremini kursis olla ning vajadusel suhtlust vaid randmelt koordineerida,” ütles Aasma.

Uus Galaxy Watch on asendamatu abimees ka isikliku terviseinfo jälgimisel. Kellal on sisseehitatud stressitaseme jälgija, mis tuvastab automaatselt kõrge stressitaseme ning pakub välja hingamisharjutusi, et aidata kehal jõuda taas tavapärasesse rütmi. Lisaks jälgib uus unemonitor aktiivselt und, kogudes infot ja aidates kasutajatel kohandada unetsükleid, et end võimalikult hästi välja puhata. Trenni tegevad inimesed leiavad kellast kokku 39 treeningtsüklit, millest 21 on uued siseruumides tehtavad harjutused ja kavad. Samsung Health ja Bixby Vision rakenduste abil on hõlpsalt võimalik jälgida oma igapäevast toitumist ning arvutada kaloraaži.

Galaxy Watch kellad tulevad kahes suuruses – 46mm ja 42mm – ning kolmes värvis ehk must, hõbedane ja roosakuldne. Veelgi personaalsemaks saab kella muuta erinevate elektrooniliste sihverplaatide ja vahetatavate rihmade abil. Kellal on sõjaväe standarditele vastav Corning® Gorilla® Glass DX+ klaas ning veekindlus 5 ATM.

Galaxy Watch nutikellad jõuavad Eestis müüki septembris.