Nagu IFLScience kirjutab, on sebrad üsna keerulise, lausa keevalise iseloomuga loomad. Seetõttu on mõistetav, et mõned loomaaiapidajad soovivad neid pigem vältida. Teisalt on loomaparkides ja -aedades siiski külastajatele tarvis midagi-kedagi näidata ja triibuline loom on vaatamisväärsus omaette.

Nüüd paistab, et Kairo loomapark on läinud kergema vastupanu teed ja võõpas paar rahumeelselt eeslit triibuliseks lootuses neid sebradena esitelda.

Sarhani poolt netti postitatud pildid pälvisid laia tähelepanu. Mitmed loomaarstid on ajakirjanikele pärast nende vaatamist kinnitanud, et loomad fotodel ei saa mitte mingil juhul sebrad olla, sest triibumustrid ei meenuta mitte kuidagi ehtsate sebrade omi, samuti pole sebradel selliseid pikki kõrvu ega niisuguseid koonusid. Vähe sellest, tegelike sebrade triibud ei hakka palava ilmaga laiali valguma.

"Pidin ennast surnuks naerma, kui eeslit nägin," lausus Sarhan IFLScience`ile.

Loomaaia direktor Mohamed Sultan olla kohalikule raadiojaamale siiski kinnitanud, et "sebrad" on ehtsad.

Muide, sebra ja eesel on võimelised omavahel järglasi saama. Sel puhul võib olla tulemuseks sebralikult triibuline, ent eesellikult sõbralik loom, keda kutsutakse sebraeesliks.

Meik on pisut laiali valgumas.