Nagu videost näha, on auto disainikeel ja väljanägemine muutunud veelgi jõulisemaks. Jõulised, Audi Quattro mudeliseerialt inspiratsiooni saanud kontuurjooned muudavad auto visuaalselt laiemaks. Autot on visuaalselt võimalik muuta veelgi sportlikumaks, valides Audi S-line välise väljanägemise paketi.

Auto on mõõtudelt kasvanud peaaegu igas suunas - see on 97 millimeetrit pikem ja 25 millimeetrit laiem, kuid on ka viis millimeetrit madalam. Auto teljevahe on pikenenud koguni pea kaheksa sentimeetri võrra, seega on nii sõitjate jalgadel kui ka pagasiruumis rohkem ruumi.

Lisaks välisele on uuenduskuur tehtud ka sees - autos on Audi digitaalkokpit ja suur MMI-ekraan. Kogu displeide ja juhtnuppude paigutust on muudetud ergonoomilisemaks ning kõik analoog-instrumendid on masinast (lõpuks!) välja juuritud. Meediasüsteem toetab ka hääljuhtimist ning lisavarustuses on võimalik meediasüsteemile linnas navigeerimiseks külge pookida isegi Google Earth.

Ostjal on võimalik lasta autosse paigaldada ka SIM-kaart, mille abil Audi connect lahendusega varustatud autod omavahel suhtlevad ning annavad teada nii liiklusummikutest kui ka teeohtudest. Lisaks sellele saab SIM-kaardi abil pakutava interneti vahendusel otsida masinale parkimiskohta või luua autos reisijatele traadita interneti pääsupunkt.

Loomulikult on autol peal kõiksugu erinevad juhiabisüsteemid, adaptiivne püsikiirusehoidik, sõidureahoidja ning igasugu erinevad parkimiskaamerad, mida auto ekraanilt kontrollida saab.

Kapoti alt võib leida ühe kolmest pakutavast bensiinimootorist või diiselmootori. Mootorite võimsus ulatub 110 kW kuni 169 kW-ni. Saadaval on kuuekäiguline manuaalkäigukast või seitsmekäiguline S tronic automaatkäigukast.

Autod toodetakse Ungaris asuvas Győri tehases, kus avati hiljuti ka Audi elektrimootoreid tootev tehas. Autod peaks sealt esindustesse jõudma novembrikuus.