Sama kehtib kolmanda põlvkonna Yarise kohta: seegi on töökindel, kvaliteetne ja turvaline. Sarnaselt nii mõnegi teise Toyota mudeliga on ka Yaris saadaval hübriidina. Kuigi Yaris on iseloomult ja sugupuult jaapanlane, pannakse autosid kokku Prantsusmaal Valencienne’i lähedal asuvas tehases. Saksamaal läbi viidud kasutatud autode vastupidavusuuringute tulemustes on Yarised eranditult priimuste seas.

KERE 7/10

Ruumikas, aga igava disainiga

Yarise disain on Toyotale omaselt säratu. Samas on see välismõõtmete kohta üpris ruumikas ja mahutab neli täiskasvanut. Häda korral isegi viis, kuid siis napib tagaistmel õlaruumi.

Interjöör ja juhi töökoha ergonoomika on Toyotale omasel tasemel. Veidi kehvem lugu on sõitjateruumi materjalidega: kuni 2014. aastani toodetud autode omanikud kurtsid kõva kriimustuva plasti ja nagiseva sõitjateruumi üle. Mured lahenesid esimese mudelivärskenduse järel, mil paranesid materjalide kvaliteet ja müraisolatsioon. Yariste riidepolster on üldjuhul väga vastupidav ja märgid selle kulumisest tekivad alles suure läbisõidu järel.