Vulcan on varustatud tõsise vau-efektiga, mis koosneb kolmest komponendist – Roccati uued Titanium-klaviatuuriklahvid, AIMO valgustus ja alumiiniumist korpus, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Uued ja ainulaadsed Titanium-klaviatuuriklahvid on valminud Roccati laborites inseneride ja mängurite tihedas koostöös.

Erinevalt tavalistest mehaanilistest klaviatuuriklahvidest on need vaiksed, kuid samas taktiilsed nagu mehhaanilistele klahvidele omane.

Lisaks peaks nende reageerimiskiirus tänu uutele tehnoloogiatele olema 20% kiirem kõikidest teistest mehaanilistest klaviatuuriklahvidest.

Nagu kiirusest veel vähe oleks, on Roccat varustanud iga klahvi veel nutika AIMO LED-valgustussüsteemi (või peaksime ütlema tulevärgiga), mida iga kasutaja saab tarkvaraliselt praktiliselt lõputult konfigureerida.

16,8 miljonit värvitooni hõlmava valgusskeemi juures võib lähtuda nii esteetilistest kui ka praktilistest kaalutlustest.

Kirsiks sellel klaviatuuritordil on vaieldamatult harjatud alumiiniumist klaviatuurikorpus, mis on ühtaegu nii esteetiline kui ka vastupidav.

Roccat toob Vulcan-klaviatuurist korraga välja kolm versiooni – Vulcan 80, 100 ja 120. Klaviatuurid erinevad peamiselt varustusastmete poolest. Nii on Vulcan 120 varustatud magnetilise käetoega, minimalistlikul Vulcan 80 aga puuduvad meediaklahvid ja -nupp.

Paraku pole esialgu teada, millal Roccat Vulcanid meie poodidesse jõuavad ning kui sügavalt nende eest rahakotti tuleb tuulutada.