"Igas ühiskonnas, kui rikas see ka ei oleks, on alati abivajajaid ja ka neid, kes neid abistada tahavad, aga nende kokkuviimine on raske. Loodetavasti saab mTasku neid probleeme lahendada," avas rakenduse uue funktsiooni loomise tagamaid Tallinna Kaubamaja Grupp AS juhatuse esimees Raul Puusepp.

Puusepa sõnul oli tegelikult uue lisavõimaluse loomine Partnerkaardi arendusjuhi Rene Paatsi idee ning tänas kõiki koostööpartnereid, et nad võimalusest niivõrd kiiresti kinni haarasid.

Vähiravifondi "Kingitud Elu" esindaja ütles, et nende organisatsiooni eesmärk on teha annetamine osaks inimeste igapäevaelust: "Selleks, et inimesed saaksid annetada ja tunneks, et see on lihtne ja hea, ongi sellised lahendused nagu mTasku." Lisaks kinnitas ta, et nende fond ootab pikisilmi, missuguseid tulemusi uue annetusvõimaluse avanemine annab.

Tallinna Kaubamaja esindaja sõnul on mTasku rakendus klientide poolt väga hästi omaks võetud: 5 kuu jooksul on läbi rakenduse tehtud 2,2 miljonit eurot käivet ning tehingute arv on ületanud 500 000 piiri. Telia esindaja ütles, et kindlasti on plaan platvormil pakutavate teenuste hulka suurendada veelgi, näiteks on arenduses võimalus platvormil üliõpilaspiletite hoiustamiseks.