Reedel olid Tartus vabariigi tööstuskunstinõukogu liikmed ja tarbegraafikud. Nõupidamisel õlletehases seisis päevakorras vabariigi toiduainetetööstuse ministeeriumi süsteemi ettevõtetes kasutatavate alkohoolsete ja karastusjookide pudelite kujundus.

Sellel teemal rääkis Eesti NSV toiduainetetööstuse ministri asetäitja Lembit Lüüs. Välja pandud oli 300 etiketinäidist. Nõupidamine kavandas lühemateks aastateks uued suunad sildikujunduses. Kiitust jagati Tartu Õlletehase kunstnikutele.

NB: Foto on illustratiivne ning härrasmehe eesnimi ei ole tõenäoliselt Lembit. Minevik on täis põnevaid seikasid, uuri oma silmaga järgi. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" on nüüd avatud.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!