Stigo Fleet on loodud kesklinnas asuvaid firmasid silmas pidades, kelle töötajatel on vaja käia kohtumistel paari kilomeetri kaugusel või liikuda oma ettevõtte erinevate kontorite vahel. Näiteks minna südalinnast Telliskivisse või Ülemistelt kesklinna. Lühikesed paarikilomeetrised jupid on jalgsi käimiseks tüütud ja higirikkad, ütleb Stigo tänases pressiteates, ning veel hullem on ilusa ilmaga oma aega autos ummikus raisata. Halloo, inimesed, auto pole enam ammu mingi jõukuse näitaja, hüüatab rollerifirma.

Maakeeli tähendab lahendus, et ettevõttel on kontoris ports viisakalt püsti seisvaid kompaktseid Stigo rollereid, mida kõik LHV-kad kasutavad põhimõttel “võtan, aga panen tagasi”.

Ragne Maasel, LHV panga Tööandja Brändi juht, kommenteerib: “Töö ei keerle enam ammu ainult ühe hoone ümber. Kunagi investeerisid ettevõtted pinksilaudadesse ja tasuta toitu, et töötajat kontoris õnnelikuna hoida. See on eilne päev. Tuleviku trend on see, et ettevõtted investeerivad rohkem, et inimesed saaksid kasvõi korraks kontoriruumidest ja oma igapäevasest töölauast vaheldust. Lõime mõned kuud tagasi Telliskivi Loomelinnakusse LHV kaugtöö tegemise rakukese ja loodame sellest nädalast näha mitmeid meie inimesi Telliskivi ja City Plaza vahel Stigodega sõitmas. Stigo Fleet'iga katsetamegi, kuidas võetakse vastu see, kui tööandjana investeerime pigem sellesse, et töötaja korraks kontorist ära käiks, mitte iga hinna ees kogu aeg seal oleks. Keskkonnasõbralik ja eestimaine Stigo, millega sõitmine ise juba nii palju positiivset emotsiooni tekitab, on linnasõitudeks ideaalne.”

Stigo müügi- ja turundusjuht Harold Saar: “Erinevalt jalgaratastest on Stigod higivabad, st ei nõua väntamist ning nendega on lihtsam ja turvalisem sõita – pole varianti, et lips või seelikusaba kuhugi õlise keti vahele jääks. Lisaks ei ole parkimis- või lukustusküsimusi. Stigo võetakse endaga kontorisse sisse kaasa nagu mingis tuleviku ulmefilmis. Kõvemad mehed (ehk suuremate kontoritega firmad) sõidavad Stigodega ka kontorites sees.”

Stigo Fleet rendimudelit testivad hetkel näiteks veel Taxify oma kontoris Lutheri kvartalis ning Telliskivis staapi pidav disainibüroo Velvet.