Lisaks on taaskord käimas mitmeid huvitavaid sooduspakkumisi, millega saab lähemalt tutvust teha allpool, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Humble Bundle

Humble Bundle pakub The Flame in the Floodi tasuta kuni laupäeva õhtuni.

Lisaks sellele on Humble Bundle'is käimas suur kevadmüük, kust võiks igaüks midagi meelepärast leida, olgu selleks siis Fallout 4, Cuphead, Dark Souls III või miskit muud huvitavat, mida veel proovida pole jõudnud. Kevadmüük kestab kuni 24. maini.

Humble Bundle Monthly tellijatele on aga sel kuul tasuta mängude hulgas Destiny 2.

STEAM

Ka Steam pakub hetkel tasuta mängu, milleks on Oddworld: Abe’s Oddysee. Soovi korral saab osta lisapaki The Oddboxx või Oddworld: New ‘n’ Tasty Complete'i versiooni 80% soodsamalt. Pakkumine kehtib kuni reede õhtuni.

Lisaks on Steamis sel nädalavahetusel käimas soodusmüük Devolver Digitali mängudele, kust leiab nii mõndagi huvitavat tavapärasest kuni 90% soodsamalt.

Green Man Gamingul on sünnipäev

Green Man Gaming tähistab sel nädalal oma sünnipäeva toredate soodukatega, mis vahetuvad iga kaheksa tunni tagant.

Uudise avaldamise hetkel leiab näiteks sooduspakkumiste alt sellised suurepärased teosed nagu XCOM 2, Far Cry Primal, Watch Dogs ja BioShock Remastered.

PlayStation Store

PlayStation Store'i käesolev nädalapakkumine on Kingdom Come: Deliverance, mille saab omale soetada hetkel 39,99 euro eest.

Nädalavahetusepakkumise alt leiab sel korral sellised mängud nagu Burnout Paradise Remastered, A Way Out, Battlefield Anniversary Bundle, Need for Speed Payback, EA Sports UFC 3, Star Wars Battlefront II jt.

Käimas on aga taaskord ka GAMES UNDER €20 sooduspakkumine ja nagu nimi ütleb, kõik pakkumises olevad teosed maksavad hetkel alla 20 euro.

Kui sul on PS4 peal olemas Final Fantasy XV, siis hetkel saab omale tasuta King’s Knight’i särgi, kleepsud jne.

Amazon

Amazonis on hetkel käimas suur soodusmüük Xbox One'i mängudele, kust on võimalik omale kuni 75% soodsamalt nii mõnegi mängu digitaalne kood osta.

Näiteks Assassin’s Creed Origins Deluxe Edition maksab hetkel Amazonis ainult 41,99 USA dollarit (35,16 eurot).

Rise of the Tomb Raider

Veebipoes cdkeys.com maksab hetkel Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Steami võti ainult 11,39 eurot.

Nädalavahetuse mängusoovitus

Nädalavahetuse mängusoovitus on seekord PALADINS. Nimelt on selle beeta lõpuks läbi saanud ja mäng tuli teisipäeval ametlikult välja.

Lisaks pakub arendaja tänutäheks kõigile neile, kes beetas osalesid, piiratud aja jooksul 200 kristalli. Täpselt paras aeg mäng uuesti käima panna, oma kristallid ja vahepealse aja jooksul muu kogunenud kraam vastu võtta, uurida, mis vahepeal uut ja huvitavat lisatud on, ning meelde tuletada kuidas see mäng nüüd täpsemalt käiski.

Paladins on saadaval Steamis, Xbox Live'is ja PSNis.