Polariseerumist põhjustab mudelisse sisse kodeeritud teatav kahepalgelisus – olla ühtaegu sportlik ja mugav. Neljaukselise sportkupee puhul tahaks valida ühe või teise ent tuleb leppida tõigaga, et üht teiseta ei anta. See-eest saab kaasa kuhjaga korralikku disaini ja võimaluse, autot oma soovide järgi isikupärasemaks muuta.

Ka linnapildis on emotsionaalsust tajuda – paljud seisatavad Sportbacki juures, uurivad ja teevad piltigi. Ja siis on need, kes ei vaata selle auto poolegi. Veelahe läheb sealt, kus tuleb valida kas Audi või hoopiski BMW? Kokkuvõttes on see maitse asi.

Kindel on see, et A7 Sportback on läbinisti top of the notch auto, täis uusimat tehnoloogiat ja kogemust, et põhilubaduste arvelt ei ole tingitud sentigi. Üsna loogiline ka, odavaima A7 hind algab 65 900 eurost.

Audi lipulaeva A8 baasil loodud sportkupee liigitub Gran Turismo autode hulka. Audi reklaamibki A7 Sportbacki sportlikkuse ja mugavuse sünteesina, mis on GT kui sõidukiklassi vundament. Kuna tegemist on Audiga, siis antud lubadusi järgib see sakslasliku täpsusega.

Loe lähemalt Accelerista lehelt.