Kõikidest saadetavatest sõnumitest läkitavad tavaliselt suurema osa naised: 59 protsenti EMT võrgus saadetavate sõnumitest panevad teele naissoost kliendid, nii et meeste osaks jääb 41 protsendi saadetud sõnumitest. Protsentuaalne jaotus ei pruugi EMT teatel olla küll lõplik, sest ei hõlma kõnekaartide kasutajaid ega neid lepingulisi telefoninumbreid, mille kasutajate andmed pole teada.

Oluline teadaanne: käesolev foto täidab kõigest illustratiivset eesmärki ning pildil olevad naised eelistavad sõnumineerimisele lauatelefoniga rääkimimist.

Kui sulle pakub aga huvi, mis päriselt oluline, siis tule ajalukku. Ajaloomuuseumi sajandinäitus „Minu vaba riik“ ootab sind.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!