TTÜ e-Sport on oma pika ajaloo vältel kohalikke e-sportlasi rõõmustanud nii mõnegi erineva mänguga. Seekord alustasid 155 mängijat reede õhtul teekonda Eesti parima Counter-Strike: Global Offensive meeskonna tiitli ja kahe tuhande euro suuruse auhinnafondi nimel.

Alagrupimängudest pääses edasi 16 meeskonda, kes teisel päeval playoffidel taas tiitlivõitlust alustasid. Lisaks Eesti meeskondadele olid parimad meeskonnad välja pannud ka lõunanaabrid Leedust ja Lätist. Viimased kinnitasid seekord koha ka turniiri esikolmikus.

Esimese koha kindlustas Eesti meeskond OnlineBOTS koosseisus Kevin “HS” Tarn, Hendrik “cheti” Vallimägi, Mihkel “sperr” Alamaa, Kristjan “FejtZ” Allsaar ja Martin “SamVan” Avamere. Teisele kohale jõudis Läti meeskond Team SPLY ja kolmanda koha noppis taaskord Eesti meeskond - EVILNINE.

Seekordne TTÜ e-Spordi peakorraldaja Lauri hindas ürituse hästiõnnestunuks - tehnilisi probleeme ega viivitusi ette ei tulnud. Esimest korda tegutses TTÜ Tudengimajas ka e-sports cafe, mis võistlejatele kehakinnitust jagas.

Lauri julgustab ka kõiki noori e-spordihuvilisi korraldusteekonda ette võtma: “Kui tahad LANi korraldada, siis otsi enda ümber korralik tiim, kes ei kohku ühegi probleemi ees ja on valmis takistused ületama.” Kindlasti tasub keerulistes olukordades ka abi küsimist mitte peljata.

Järgmise TTÜ e-Spordi aeg jääb hetkel veel küll saladuseks, aga seekordse võrgupeo võib küll edukaks lugeda - kolme päeva vältel külastas üritust üle 200 osaleja ja pealtvaataja. Seda kõike aga tänu TTÜ e-Spordi toetajatele - Arvutitark, MSI, TTÜ infotehnoloogia teaduskond, TTÜ Üliõpilasesindus, TTÜ IT-teaduskonna üliõpilaskogu, TTÜ Filmiklubi, ExitRoom, Academic Hostel, Network Tomorrow, Bytelife, IV Pluss, Monster Energy, Boom Media, Roccat, BalSnack, Noctua, Wolt, X Game Room.