Ameeriklase käsitööraketi uus stardikuupäev on 3. veebruar. Lend on seekord plaanitud pigem vertikaalse kui horisontaalse trajektooriga (selline oli eelmise lennu kava). Otsejoones õhku tõustes ei ületa Hughes avalikus omanduses olevaid maa-alasid ja nii peaks olema valitsusega pahuksisse sattumine välistatud.

Tõsi - Hughesi rakett ei lenda muidugi piisavalt kõrgele, et 3. veebruaril Maa ümaruses veenduda saaks (või siis vastupidisele kinnitust saada, nagu mees soovib). Kumeruse nägemiseks on tarvis tõusta umbes 10 700 m kõrgusele. Ent tegu on lihtsalt osaga pikemast plaanist, selgitas Hughes Washington Postile. Aasta lõpus tahab ta lennata 52 miili ehk 83 kilomeetri kõrgusele. Selleks on vaja kaht miljonit dollarit. Raha kogumise ja endale tähelepanu tõmbamise mõttes on nüüd plaanitav lend hädatarvilik.

Viimase paari päeva jooksul on entusiast lubanud sedagi, et uus start toimub ilma pealtvaajateta ja kõik droonid, mida kohale lennutada proovitakse, lastakse ilma mingi hoiatuseta alla.

„Ma olen ainus inimene ajaloos, kes on disaininud raketi ja sellega ka ise startinud,“ teatas ta, lisades, et kõik, kes tahavad tema starti oma droonikaameratega filmida, võiksid oma lennumasinad hoopis suunata paika, mis asub selja ja jalgade vahele jäävas kehapiirkonnas.

Hughes on varemgi end erinevate ise ehitatud rakettidega üles lennutanud, ent lamemaalane sai temast alles hiljaaegu.