DreamLeague`i formaat näeb ette, et lõppvõistlusele kvalifitseerub kaheksa meeskonda üle maailma, kes hakkavad teineteisega väljakukkumisturniiri vormis võistlema. Teisisõnu algab turniir kohe veerandfinaalidega. Kuni finaalini võisteldi süsteemis "kolmest parem", finaali võitja selgus aga viiest mängust parema meeskonna välja selgitamisega.

Aastal 2014 loodud Team Secret võitis finaali aga skooriga 3:0, mistõttu polnud viie mänguni üldse vaja minnagi. Vastaseks oli aastal 2000 Hollandis asutatud professionaalsete videomängijate meeskond Team Liquid. Lisaks Ivanovile on Team Secretis hetkel Yazied Jaradat Jordaaniast, Adrian Trinks Saksamaalt, Yeik Nai Zheng Malaisiast ja Marcus Hoelgaard Taanist.

Videomäng, milles viieliikmelised võistkonnad teineteisega heitlevad, on DotA 2 (Defence of the Ancients 2). See põhineb videomängul Warcraft III: Reign of Chaos ja selle laiendusel The Frozen Throne. Mängu mõte seisneb selles, et meeskond peab koostööd tehes hävitama vastase ehitise, mida kutsutakse Ancientiks ja samas kaitsma enda oma. Mõlemad Ancientid asuvad mängukaardi vastasnurkades.