Vot ja nüüd on põhjust juttu korrata, sest Apple'i turuväärtus hakkab esmakordselt lähenema müütilisena näiva triljonile USA dollarile.

Hiljuti on ületatud siiski 900 miljardi piir ja uudise koostamise hetkel on seis 892,71 miljardit, aga Apple'i suutlikkust teades võib öelda, et kaugel see triljongi enam pole.

Ka 900 miljardi dollari suurune turuväärtus on tähtis saavutus, sest Apple on esimene börsil tegutsev USA firma, mis on selle üldse saavutada suutnud.

Tundub, et vahepealsed langusajad on möödas, sest ettevõtte 30. septembril lõpenud majanduskvartali tulemused olid taas igati head.

Võrreldes sama kvartaliga aasta tagasi kasvasid müügitulemused nii iPadide, iPhone'ide, Mac-arvutite kui ka "muude toodete" vallas (siia käivad Watch, AirPods, TV jm).

Suurima kasvu saavutasidki "muud tooted", mille tulemus kasvas 36% võrra. Neljast vähim kasvas iPhone'ide müük, nimelt 2,6% võrra. Aga kolm värsket mudelit – 8, 8 Plus ja – ei saanud siin eriti kaasa aidata, sest esimesed ilmusid alles 22. septembril ja X lisandus novembris.

Tulevastele kommenteerijatele: uudise autor pole enam ammu Apple'i fänn ja endale Apple'i telefoni ei ostaks.