Kell 11-19 toimub heategevuslik ülekanne, mille kestel kogutakse toetust ninasarvikutele nii Tallinna loomaaias kui ka väljaspool - kogutud raha annetatakse Tallinna Loomaaia nimel SA Lutreola kaudu rahvusvahelisele ninasarvikute kaitsetegevust koordineeriva organisatsioonile Save the Rhino.

Ülekande jooksul on avatud tetriseturniir, kus parimat ootab põnev auhind! Kätt saad proovida SIIN.

Kaheksa tunni jooksul saab kaasa elada PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, Counter-Strike: Global Offensive ja Overwatch mängudele ning ka ise mängijatega mõõtu võtta!

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS on kiirelt populaarsust koguv mäng, mis meenutab ehk Näljamängude stsenaariumit. Üksteisega astuvad võistlustulle 100 mängijat ühel areenil, võitjaks kroonitakse viimane ellujääja.

Counter-Strike: Global Offensive näol on tegu kõige populaarsema online multiplayer PC espordimänguga, kus omavahel võistlevad kaks tiimi: terroristid ja politseiväed. Ülekande ajal mängitakse Counter-Strike lausa kahel korral: kõigepealt astub kaamera ette striimer terminats ja hiljem saab näha, kui pingelisi mänge peetakse Eesti CS:GO Pro Liigas. Mängu kommenteerivad Eesti võrgupidude tuntud kommentaatorid.

Overwatchi mängiv BOOM esports ei ole mitte ainult Eesti, vaid kogu Ida-Euroopa parim Overwatchi tiim. Täna on kõigil võimalik ükshaaval tiimi mängijate vastu astuda.

Ülekande programm:

12:00 avamine

12:05 Tamagotchi Classic - saa teada, kui hästi Sina oskad virtuaalse looma eest hoolitseda ja laadi alla rakendus SIIT.

12:10 Tetriseturniiri avamine - mängi SIIN.

12:15 PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

14:00 Counter-Strike: Global Offensive - terminats

16:00 Overwatch - Boom eSports Eddy ja ZiCdaMASTA

17:00 Counter-Strike: Global Offensive - kommenteerivad seep ja m6ngel

18:30 Tamagotchi väljakutse lõpp

18:40 Tetriseturniiri lõpp

18:45 Suurima annetaja väljakuulutamine

Iga täitunud 100€ tagant läheb kõigi annetajate vahel tänutäheks loosi auhind!
Toetada saab ka Twitchi vahendusel või otse MTÜ PlayFair pangakontole EE172200221062365119 märksõnaga “ninasarvik”.

Ninasarvikute toetamisele panevad õla alla Wolt, Your PopUp Meal, Arvutitark, LootWarez, Red Bull, TTÜ e-Sport, IT-teaduskonna üliõpilaskogu ja Boom eSports.