Tegemist on üldse esimeste piirkondadega kauge taevakeha pinnal, millele ametlik nimi antakse. Nimetustega peetakse meeles olulisi maadeavastajaid, astronoome, teaduse edendamise entusiaste ja allmaailmaga seonduvaid mütoloogilisi tegelasi.

Kolmele pinnavormile antud nimed tõstavad esile Pluuto uurimise ajalugu oluliselt mõjutanud isikuid. Tombaugh Regio nime saanud platoo tunnustab Pluuto avastajat astronoom Claude Tombaugh’d, samas kui Burney kraater on pühendatud Venetia Burneyle — naisterahvale, kes Pluuto nime Tombaugh’le tegelikult välja pakkus. Ellioti kraater on nime saanud Massachusettsi tehnikainstituudi MIT uurija James Elliotti järgi, kelle tööl oli oluline roll avastuse juures, et Pluutol on olemas atmosfäär.

Viis piirkonda on nimetatud mütoloogiliste hauataguste maailmade järgi. Tartarus Dorsa mäeseljandiku nimi pärineb Hadese kõige sügavamatest ja pimedamatest soppidest. Djanggawul Fossae kujutab endast pinnalohkude võrgustikku, mis on nime saanud Austraalia pärismaalaste mütoloogiast tuntud kolme ürgolendi järgi. Sügava lohu Adlivun Cavus’e nimi on laenatud inuittide mütoloogiliselt allmaailmalt. Kanjonile Sleipnir Fossa anti nimetus Odini oma turjal Muinas-Skandinaavia põrgusse Hel’i kandnud kaheksajalgse hobuse järgi. Ja lõpuks on ühele Pluuto pinnal paiknevale suurele kaljulõhele omistatud nimetus Virgil Fossae, mis viitab kuulsale Antiik-Rooma luuletajale Virgiliusele, kes „Jumalikus komöödias“ Dante Alighierile teekonnal läbi põrgu ja puhastustule teejuhiks oli.

Planeedi pinnavormide nimekujudesse on kätketud ka viited kolmele olulise tähtsusega kosmoselennule. Pluuto süda kannab nüüd maailma esimese tehiskaaslase Sputnik 1 järgi ametlikult nime Sputnik Planitia. Samuti paiknevad Pluutol sondide Voyager 1 ja Voyager 2 auks nimetatud Voyager Terra ning Maale esimese asteroidiproovi toimetanud Jaapani kosmoseaparaadi järgi nime saanud Hayabusa Terra.

Kolm ülejäänud pinnavormi kannavad maadeavastajate ja ühe geograafi nime. Mäestiku Al-Idrisi Montes nimetuses on jäädvustatud tuntud Araabia kartograaf, geograaf ja reisikirjanik Abu Abdullah Muhammad al-Idrisi al-Qurtubi al-Hasani as-Sabti. Mäeahelikud Tenzing Montes ja Hillary Montes on pühendatud teadaolevalt esimeste inimestena Džomolungma e Mount Everesti tippu tõusnud ja sealt eluga tagasi tulnud India/Nepaali šerpa Tenzing Norgay ja Uus-Meremaa mägironija söör Edmund Hillary mälestusele.

Pluuto ja Charoni pinnavormide jaoks on planetaarsete süsteemide nomenklatuuri töörühmale välja pakutud veel hulgaliselt nimetusi. Töörühm tegutseb rahvusvahelise astronoomialiidu IAU juures ja seisab hea selle eest, et uued nimed vastaksid tervele hulgale reeglitele, mis piiritlevad astrofüüsikaliste objektide ametlikku nimetamist.