Fabiast veidi suurem, Karoqist väiksem linnamaastur ehitatakse MQB platvormile ning sel saab olema esivedu. Edaspidi on oodata võib-olla ka nelikveolist mudelit. Auto jõuallikate valikus on tuttavad 1.0 ja 1.6-liitrised bensiini- ja diiselmootorid.

Kõige põnevam küsimus tulevase kompaktmaasturi puhul pole mitte see, milline ta hakkab välja nägema vaid mis ta nimeks saab. Škoda on juba 2015. aastal registreerinud rea põnevaid nimesid, mis ootajate fantaasia lendama viivad. Valige ise: Amiq, Anuq, Eliaq, Arviaq, Yoroq.

Kõige tähtsam täheke kõigis variantides on “q”: KodiaQ, KaroQ ja siis … taevas teab, aga “q” on tulevase lapsukese nimes kohe kindlasti! Nagu öeldud, ka välimuses ei ole suuri üllatusi: autoke näeb välja nagu Škoda, sirgjooneline ja elegantne ning see on natuke kahevärviline, sõsarmudel VW T-Roci eeskujul.

Q TÄHEST ELEKTRIAUTONI

Nimi last ei riku ja mitu ilusat nime teevad ootajal aja põnevamaks. Tegelikult on Škoda majast tulemas tšéhhide Novinky uudislehe info kohaselt lähiajal teinegi uudis: taskukohane elektriauto.
Loe edasi siit