Jahtlaeva tüübiks on nn explorer yacht, tähistades seda, et need spetsiaalselt ehitatud alused on mõeldud pikemateks retkedeks maailma kõige kaugemates kohtades (olgugi, et kõik suuremad maadeavastused ongi tänaseks juba ära tehtud). Ka sobib ta hästi pikemateks elamusretkedeks kogu perega, pikemateks kalastusretkedeks või ükspuha milliseteks muudeks seiklusteks, mida tekib tahtmine ette võtta. Kasvõi ümbermaailmareisiks.

Numarine'i uus jahtlaev omab efektiivse veeväljasurvega teraskeret, mida on töödeldud, et drastiliselt vähendada mürataset ja vibratsiooni. Jõudu annavad sellele kaks 2100 hobujõulist Caterpillari mootorit, võimaldades jõuda ilma vahetankimiseta 3000 meremiili ehk 5556 km kaugusele, kruiisikiirusega üheksa sõlme, maksimaalse kiirusega aga kuni 14 sõlme (25,9 km/h).

Uue jahi esimene omanik, kes on muide naissoost, on andnud selgelt mõista, et tahab reisida tihti ja sel ajal ka elada laevas, mistõttu jahile on lisatud terve rida funktsioone, mida tavaliselt leiab hoopis suurematelt jahtlaevadelt.

Laeval on elamispinda 330 ruutmeetrit, kaptenisillal on aga pinda 64 ruutmeetrit. Kaasneb ka väline päikesevõtutekk, sohvaruum ja fuajee, söögiruum, jõusaal mõistagi ka tualett- ja duširuumid. Lisaks omaniku ja tema abikaasa ruumidele on laeval veel ka meeskonnaruumid ja neli külalistekambrit, võimaldades sellega sõita kokku viiel meeskonnaliikmel ja 12 reisijal.

Alusel on ka kaks jetti lõbusõitudeks, kui laeval viibijad tahavad ümberringi laineid proovida.

Jahtlaev numbrites:

  • Pikkus kokku 32,5 m
  • Laius 8 m
  • Süvis 2,1 m
  • Veeväljasurve 234 tonni
  • Meeskond pluss reisijad: 5+12
  • Tippkiirus 14 sõlme

Aluse hinnaklass, 8,4 miljonit eurot, teeb sellest küll tavakodanikule kättesaamatu, aga vähemalt on seda kena vaadata.

Numarine esimene jaht on valminud aastal 2007, seni on valminud kokku kaheksa alust, 2017. aasta on märgitud valmimisajaks kolmele, 2018. aasta veel kolmele.