Reklaamis näidatakse, kuidas telefonikaameraga tehakse imelisi profitasemel videosid, kuid pärast telefoni ostmist endal mitte kuidagi ei õnnestu selliseid kaadreid saada, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Siinkohal ei tasu ka enda oskuste süüks midagi ajada, sest reklaamitud videod on küll tehtud nutitelefoniga, kuid üldiselt on kuskil all ka väike tärniga koht, mis selgitab, et ehk on kasutatud reklaami tegemisel ka natuke abivahendeid.

Kõik on korrektne, sisuliselt pole tegu valetamisega (kuigi ka seda on tehtud, kui telefoniga tehtud pildi pähe näidati hoopis täiskaadersensoriga peegelkaameraga pildistatud fotot).

Allolevas videos tutvustab YouTube'i kasutaja Marques Brownlee, kuidas tegelikkuses neid ilusaid kaadreid nutitelefonidega saadakse ning millist lisavarustust lihtsurelikud kasutada saavad, et kaunemaid kaadreid saada.

Nagu videost näha, siis tõepoolest on kasutatud filmimiseks nutitelefoni, kuid selle ümber on nii suur müriaad lisatehnikat, et telefoni ennast pole lõpuks enam nähagi. Samuti lisatakse ka spetsiaalne videotegemiseks mõeldud objektiiv, mille hind ulatub tuhandete eurodeni.

Parim tavakasutajale sobiva alternatiivina soovitab Marques ülipopulaarset DJI Osmo käsistatiivi, mis teeb väga head tööd video stabiliseerimisel. Kaadrid tulevad sujuvad ning samas on võimalik pilti edastada internetiavarustesse kasvõi reaalajas.