Selle teatega ei kaasnenud esialgu ühtegi detailset pilti ega muud infot, ainult kinnitus, et uus seade on ülesehituselt nagu moodne PC ehk Windowsi arvuti – täpselt nagu konkurendid PlayStation 4 ja Xbox One.

Firma kinnitas ka plaani, et Ataribox peab olema ühtaegu nii moodne kui ka jääma truuks juurtele.

Nüüd teame, et Ataribox näeb välja nagu lõbus värviline ruuter. Välimuses on tõesti sarnasusi klassikalise Atari 2600 seadmega. Esipaneel on muide vastavalt ostja soovile puust või mustast klaasist.

Teada on ka ühendused: Ethernet (juhtmega interneti jaoks), neli USB porti, HDMI ja SD mälukaartide lugeja. Rohkem infot saame tootja lubaduse järgi lähikuudel.
Foto: tootja

Uudist vahendanud suuremad tehnoloogiasaidid usuvad valdavalt, et Ataribox saab olema tavapärane Androidi opsüsteemi jooksutav nn mikrokonsool, mille sarnaseid on turule jõudnud omajagu, ilma et ükski eriliselt edukaks oleks saanud.

Forte on endiselt huvitatud ka 2008. aasta suvel välja kuulutatud filmi saatusest, mis pidi käsitlema Atarit ja firma ühe asutaja Nolan Bushnelli elu. Õigused teose tootmiseks ostis Leonardo DiCaprio firma, kes pidi ise ka Bushnelli kehastama.