Paljud moodsa tehnikaga seotud pöörased ideed sünnivad Aasias, aga siin kirjeldatava leiutise autor on hoopis Itaalia firma Smart K, mille toode kannab nime Mokase.

Mokase on kuumuskindel kest, mille sees on õhukesed kapslid vee ja kohvipuru jaoks, mille eesmärk on sulle soovi korral kiiresti espressot pakkuda.

Kui tekib isu seda rüübata, tuleb Mokase äpis nuppu vajutada ja seadeldis teeb kuuma joogi kohe valmis. Selleks on isegi väike eraldi aku. Teine nupuvajutus äpis võimaldab aga espressol välja pääseda.

Aga mis siis, kui sobival hetkel tassi või midagi sarnast pole? Komplekti kuulub veel kavala disainiga tassike, mille võib selle mitte kasutamise ajaks võtmerõngaks kokku keerata.

Mokase toodab korraga 25 milliliitrit espressot, mis vastab üsna täpselt tüüpilisele espressoannusele, kui Wikipediat usaldada.

Mokase saab tellida tootja kodulehel ja see maksab praegu eeltellides 49,90 eurot. Tootja lubab tellimuse täita 1. septembril.

Tavaprügisse minevaid kapsleid saab aga tellida 15, 30 või 50 kaupa, hind vastavalt 9, 16,5 või 25 eurot.

Keda huvitama hakkas, siis Mokase sobib mitmete Apple'i, Huawei, Samsungi ja LG uuemate telefonide ümber. Näiteks iPhone 6, 6s, 7 ja 7 Plus, aga ka Galaxy S8 ja S8 Edge. Täisnimekiri on tootja kodulehel.