Äärteta ekraan

Tänu sellele, et QLED TV-l puuduvad sisuliselt ääred, saavad vaatajad olla päriselt vaadatava sisu sees ning olla ise finaalmängu mängiv jalgpallur või roa maitsja toidusaates. Samas on disainerid suutnud saavutada selle, et äärteta disain ei tekita tunnet, nagu kogu tuba olekski ainult telerit täis, mida võis juhtuda vanemate mudelitega.

Metalne disain

Teleri metalne disain sobib nii modernsesse koju, kus ümbruses on palju klaasi kui ka näiteks puiduga saavutatud soojust ja hubasust täis esemeterohkesse tuppa. QLED TV sobib kõikjale – nii linnas asuvasse korterisse kui maamajja.

Juhtmevaba

Kui praeguseni tuli teler paigutada toa nurka, et selle taga olevaid juhtmeid peita, siis Samsung QLED TV on esimene omataoline, mida võib ilma igasuguse mureta asetada kasvõi toa keskele. Teleri alus on disainitud peitmaks nii juhtmeid kui optilist kaablit. Maitsekalt disainitud ja peaaegu nähtamatu läbipaistev optiline kaabel “Invisible Connection” ühendab telekat ning kõiki teisi seadmeid, näiteks kodukino, kõlarid, mängukonsooli vmt hõlpsasti, võimaldades neid asetada kas või toa teise nurka, andes vabad käed luua just endale sobiv ja meelepärane kodukujundus.

Taoline 360-kraadine disain muudab QLED TV seadmeks, mis käitub tema omaniku soovidele vastavalt ning mitte vastupidi.

Spetsiaalne jalg paistab silma

Samsungi spetsiaalsed telerijalad loovad veelgi enam võimalusi, et seadet toas ringi liigutada. Nende ühtne ning minimalistlik disain näeb koos QLED TV-ga elegantne välja. Studio alus muudab teleri justkui molberti jalgadele toetatud maaliks ning Gravity alus sobib hästi teleri kapi või laua peale asetamiseks. Jalal asetsevat telerit saab mugavalt keerada, et nautida sisu just omale sobiva nurga alt.

Rohkem infot leiab: samsung.ee

Jaga
Kommentaarid